Review: Max Smokey Eyes

Hey mensjes!

Toen mijn vriendin en ik aan mijn nieuwe geweldige lay-out gingen werken, bracht mijn vriendin Max Smokey Eyes mee. We kwamen op het idee het uit te proberen, zodat ik er een review van kon schrijven.

Max Smokey Eyes bestaat uit drie kleuren oogschaduw, een zwart oogpotlood en mascara.


De stappen die je moet volgen voor de Smokey Eyes staan op de verpakking van de producten, wat heel handig is!
En ik ben natuurlijk zo handig, dat ik jullie de stappen zelf laat zien!

Stap 1:


Doe met het oogpotlood een lijn tekenen op je waterlijn en zet een wat dikkere lijn op je bovenste ooglid tegen je wimpers aan.

Stap 2:

Doe de lichtbruine basiskleur op je ooglid, maar zorg ervoor dat je de oogschaduw iets verlengt op de manier van de foto.

Stap 3:

Plaats de zwarte oogschaduw langs je wimpers. Zorg er wel voor dat de lijn dikker is dan de lijn die je hebt gemaakt met het oogpotlood.

Stap 4:

Plaats de zwarte oogschaduw aan de bovenste rand van waar je je oogschaduw hebt gedaan.

Stap 5:

Maak met de zwarte oogschaduw een diagonale lijn op je ooglid en vul deze in naar buiten toe.

Stap 6:

Finish de look door de witte oogschaduw te gebruiken als highlighter onder je wenkbrauw en doe de mascara op.Review!

Voor een prijs van €1,59 is deze make-up ideaal. Het oogpotlood is makkelijk aan te brengen op het ooglid en blijft goed zitten. Helaas doet hij het minder goed op de waterlijn. Ook de zwarte oogschaduw is te poederig, waardoor het niet goed hecht en glitters er vanaf vallen. Het verschil tussen de zwarte oogschaduw en de bruine basiskleur is ook niet duidelijk genoeg. Dit is vooral onhandig tijdens het aanbrengen van de make-up. Voor de zwarte oogschaduw zou je dus beter het oogpotlood kunnen gebruiken en het vervolgens goed blenden.
De witte oogschaduw doet het wel heel goed. De kleur komt goed naar voren. Doordat de kleur te fel is vergeleken met de andere kleuren, moet je het een beetje blenden.
Met de mascara ben ik het meest tevreden. Het borsteltje is fijn, de mascara heeft geen klontjes door de speciale afsluiting en de mascara geeft een duidelijk verlengend effect van je wimpers.

Het resultaat zag er leuk uit, alleen het was niet zo ‘Smokey’ als ik verwachtte. Voor een kort avondje uit is het een top idee om het te gebruiken, maar als je echt alles uit de kast wil halen, zou je toch iets anders moeten gebruiken dan de Max Smokey Eyes set.

Ik kijk uit naar mijn volgende review. Ik hoop jullie ook! Als dat het geval is, vergeet me dan niet te volgen en mijn posts te delen!

See you soon!

0 thoughts on “Review: Max Smokey Eyes

  1. Hey leuk! Ik zag dat je vandaag iets had geschreven op mijn “Spam je blog”post. Toevallig heb ik met dit setje een look gemaakt en vandaag gepost! (check m even;) Ik ga je volgen via Bloglovin Evy. X Céline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *