Review Lancôme mascara Lash Idôle

Ik heb weer een nieuwe mascara gekocht, en dat verdient een blogje. Na het proberen van verschillende mascara’s van NARS, Charlotte Tilbury, en nog vele andere merken, was ik nu erg benieuwd geworden naar de Lancôme Lash Idôle mascara. Ik heb al veel posts voorbij zien komen, en de reviews bij Douglas waren veelbelovend. Ben je benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder!

lancome lash idole mascara

Lancôme Lash Idôle getest

Ik kocht de mascara bij Douglas na het lezen van een aantal reviews van andere kopers. Bij de Douglas is de Lancôme Lash Idôle mascara nu tijdelijk €29,95*. De beschrijving op de website belooft een mascara zonder klontjes dat tot 24 uur blijft zitten. Het borsteltje van de mascara is gebogen, waarbij de buitenste kant de langste haartjes heeft en de binnenkant zowaar plat is.

*Op de tijd van het plaatsen van deze blog.

lancome mascara

Ik heb een foto gemaakt van mijn wimpers zonder de mascara en mét de mascara, zodat het verschil goed te zien is. Ik gebruik altijd een wimperkruller (zie hier meer tips voor het aanbrengen van mascara). Ik gebruik de binnenkant van het borsteltje om de mascara dik aan te leggen, en de buitenkant om het ‘uit te borstelen’.

Schuif om het verschil te kunnen zien.

Persoonlijk vind ik de borstel niet top. De langere haartjes aan de buitenkant raken mijn huid en laten stipjes/streepjes achter op mijn oogleden, terwijl de platte kant de mascara dik en klonterig achterlaat. Ja, de klontjes kan je uitborstelen met de langere haartjes, maar ik vind dat teveel gedoe. Ondanks dat het resultaat prima is.

Er is in ieder geval niet gelogen over de 24 uur houdbaarheid van de mascara. Ik kan de mascara de hele dag dragen zonder problemen; geen stukjes die afbreken of uitsmeren. Het is ook lastig om de mascara te verwijderen, zelfs met een olie.

lancôme lash idôle

Als je op zoekt bent naar een mascara die lang aanhoudt, this is your guy. Maar ik ga hem niet opnieuw aanschaffen. Geef mij dan maar liever Pillow Talk of Climax

Wat is jouw favoriete mascara?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *