Review: Essence nude lipstick & lipliner

Hey!

Ik hoop dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad. Nu kunnen we alweer uitkijken naar de jaarwisseling! Wat gaat de tijd toch snel… Ik merk ook dat ik zelf dit jaar erg ben veranderd. Mijn make-up collectie wordt ook steeds groter! Nu weer, omdat ik een lipstick en lipliner van Essence heb gekocht. Ze hebben dezelfde aardse/nude kleur. Lees verder voor een review!Ik kwam de lipstick en de lipliner zomaar tegen in het Kruidvat. Ik vond ze prachtig! De lipstick is nr. 15, ‘Oh so matt!’ (€2,39) en de lipliner is nr. 11, ‘In the nude’ (€0,99). Ze hebben allebei een extreem matt effect. (Top!)

De lipliner is makkelijk aan te brengen; Hij smeert goed op je lippen. Met de lipliner kun je de buitenste lijnen van je lippen duidelijk aangeven. De lipliner kun je alleen dragen, maar je kunt hem ook onder je lipstick gebruiken.

‘Oh so matt!’ is de perfecte match voor ‘In the nude’. Deze lippenstift is ook erg matt, de naam zegt het al. Door de lippenstift over het lippotlood te doen, blijft de kleur langer zitten en voelen je lippen wat vochtiger. Een lippotlood kan namelijk een droog gevoel geven.


Mijn lippen zijn een beetje kapot en dat is erg goed te zien (sorry), wanneer ik alleen lippotlood gebruik. Met een lipstick erover valt het wel mee. 


Hierboven draag ik alleen ‘In the nude’.


Hierboven draag ik het lippotlood met de lipstick ‘Oh so matt!’ erop. Het is goed te zien dat de lippenstift mijn lippen beter bedekt.

De lippenstift en het lippotlood blijven erg goed zitten. Ze geven niet veel af en dankzij de lippenstift drogen mijn lippen niet uit. Ik vind de ‘nude’ kleur echt heel mooi en het is super dat de producten zo’n goede match zijn. Individueel zien de producten er nog steeds goed uit, maar ik geloof dat ze samen het best zijn.

Wat vind jij van de lipproducten van Essence?
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Essence nude lipstick & lipliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *