Review: Essence ‘Come to town’ Eye pencils

Hey!

Laatst in een shoplog werd er gevraagd of ik een review van de eye pencils uit de kerstcollectie van Essence wilde maken. Ik was dit sowieso van plan, want ik vond dat jullie moesten weten wat ik van de oogpotloden vind! De kerstcollectie heet ‘Come to town’, wat natuurlijk is afgeleid uit ‘Santa Claus is coming to town’. Ik heb de kleuren ‘make a wish’ en ‘the most wonderful tree’ gekocht.


‘Make a wish’ is een prachtige metallic gouden kleur. Het oogpotlood bevat kleine onopvallende glittertjes en een mooie glans. Hij geeft goed af en blijft lang zitten. Hij is makkelijk weer weg te halen. Op het ooglid geeft hij een goed effect, maar op de waterlijn valt hij niet zoveel op, ondanks dat je hem wel kan zien.


‘The most wonderful tree’ heeft een zeer donker groene kleur. Ik vind dat erg mooi. Dit oogpotlood bevat ook kleine glittertjes, maar deze vallen meer op dan bij ‘make a wish’. Ook deze eye pencil is goed aan te brengen en blijft lang zitten. Het weghalen is wel moeilijker dan bij het andere oogpotlood; Je blijft het zien, tenzij je hard wrijft. Dit oogpotlood is goed te gebruiken op de waterlijn of bij de onderste wimperrand. ‘The most wonderful tree’ is perfect voor long lasting smoky eyes.

Buiten ‘make a wish’ en ‘the most wonderful tree’ is ‘Naughty or nice?’ ook verkrijgbaar. Dit oogpotlood is donkerrood. Ik twijfel nog of ik hem zal aanschaffen. De oogpotloden kosten namelijk maar €1,99 per stuk! Ik vind dat een goede prijs voor de kwaliteit die ze hebben.


Op de swatch kun je zien dat het donkergroene oogpotlood ook echt heel donker is en dat het gouden oogpotlood zelfs een beetje gelig lijkt, wanneer je er teveel van hebt. Beiden hebben ze shimmer en glans. Hieronder zie je hoe ‘make a wish’ eruit ziet op de waterlijn.

Gaan jullie nog iets aanschaffen van de kerstcollectie van Essence? En vinden jullie dat ik ‘Naughty or nice?’ nog moet kopen? Laat me ook gelijk weten wat je van de oogpotloden vindt!
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Essence ‘Come to town’ Eye pencils

  1. Ik vind ze mooi gepigmenteerd, al had ik liever een meer 'goude' kleur dan een 'gele' kleur gezien! 🙂
    De 'Wrapped in Pink' lipstick uit deze lijn heb ik gekocht en die is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *