Review Blursh Made By Mitchell

Yay! Ik ben eindelijk weer eens met make-up aan de slag gegaan. In mijn zoektocht naar geschikte bruidsmake-up (no worries, niet voor mij) kwam ik Blursh van Made By Mitchell tegen, een vloeibare blush. Ik werd verliefd en deed de aankoop. Ik heb het nu een aantal keren geprobeerd, en deel graag mijn mening met jullie in deze review!

review blursh made by mitchell

Review Blursh Made by Mitchell

Ik kocht de ‘blursh’ van Made by Mitchell met drie redenen: 1) de kleuren vielen op, 2) Mitchell is een bekende Make-up Artist op social media, 3) ik ben toe aan meer natuurlijke make-up en een vloeibare blush past daarbij.

Ik kocht specifiek de kleur “sweet cheeks”, omdat deze roze kleur erg uitspringt. Het doet me denken aan de echte kleur van mijn wangen, maar dan beter.

Het kostte me €16,95 bij Boozyshop.

blursh by made by mitchell

Aanbrengen

Het aanbrengen van de vloeibare blush kan op twee manieren: met de vingers of met een sponsje. Met beide manieren doe je de blush blenden totdat het mooi verdeeld is. Ikzelf heb de voorkeur voor een sponsje, omdat mijn vingers dan niet vies worden en ik alles hygiënisch kan houden.

De blush is makkelijk op te bouwen – van een heel licht en natuurlijk effect tot een extremer ‘editorial’ (kunstig) effect.

review blursh mmmmitchell

De look

De blush valt heel mooi op de huid, met en zonder foundation. Het geeft een matte dekking met een iiiniii miniii glittertje. (Dit glittertje is bijna niet te zien.) In mijn ogen past deze blush/blursh overal bij, vooral omdat het op te bouwen is naar wens. Daarnaast gaat deze blush geen kant op! Zit het eenmaal op zijn plek, dan blijft het daar.

Al met al ben ik erg blij met deze blush. Dit is een product die ik in mijn dagelijkse ochtendroutine kan gooien!