Review Benefit Cosmetics BROWVO! en ka-BROW!

Hey!

Als lid van het testpanel van Douglas kreeg ik de kans om een paar van de nieuwe wenkbrauwproducten van Benefit Cosmetics te testen. Ik was erg enthousiast toen ik mijn pakketje eindelijk binnen kreeg. Ik kreeg de BROWVO! conditioning primer en de ka-BROW! cream-gel brow color.

DSC08295.JPG

Ik heb de producten nu bijna een week in gebruik. Ik heb mijn mening dus al aardig kunnen opstellen. Ik vind de namen van de producten sowieso erg leuk en de verpakkingen zijn heel mooi.

DSC08311

DSC08312

DSC08318

DSC08338

De BROWVO! conditioning primer is een primer en conditioner voor je wenkbrauwen. Je brengt het aan voordat je make-up aanbrengt op je wenkbrauwen. Het brengt je wenkbrauwen in vorm en zou gedurende het gebruik meer volume aan je wenkbrauwharen moeten geven.
De applicator lijkt van rubber te zijn en als je een ‘twist’ aan de draaiknop geeft, komt er een semi-transparante gel uit. Ik had hier aan het begin wat moeite mee: ik heb wel minsten vijftig keer aan die knop zitten draaien voordat er eindelijk iets uit kwam.
De gel smeer je op de wenkbrauwen en de nopjes op de applicator brengen je wenkbrauwen dan in vorm. Dit werkt hetzelfde als een standaard wenkbrauwgel met een applicator met haartjes.
De applicator werkt beter dan een applicator met haartjes. De nopjes zijn wat harder dan haartjes en duwen je wenkbrauwharen beter in de goede richting. Als de gel opdroogt voelen de wenkbrauwharen hard aan. Je wenkbrauwharen blijven gedurende de hele dag zitten met deze primer.
Ik heb zelf nog weinig gemerkt van het conditionerende effect van de primer. Wellicht duurt het nog een paar weken voordat ik verschil zie. Mijn wenkbrauwharen voelen ook niet zachter dan normaal. Ik vind het niet erg dat dit effect nog niet plaats heeft gevonden, want als primer vind ik dit product erg fijn.

DSC08297.JPG

DSC08300

DSC08301.JPG

DSC08303

DSC08304

DSC08307

De ka-BROW! cream-gel brow color is een gekleurde wenkbrauwgel/-pomade. Er zit een kwastje in de dop. Deze kun je omdraaien en vastklikken aan de dop, zoals in de foto hierboven. Het kwastje heeft drie harde punten met zachte haartjes ernaast. Deze harde punten kunnen gebruikt worden om haren en strakke lijnen mee te tekenen. Voor het inkleuren gebruik je de hele kwast.
Door de harde punten op het kwastje vind ik het lastig om het product op te pakken uit het potje. De harde punten pakken al snel teveel product op en zorgen er soms voor dat er geen product op de rest van het kwastje terecht komt.
Het product voelt gel-achtig aan bij het oppakken, maar bij het aanbrengen lijkt het product al snel op te drogen. Het lijkt dan bijna poeder-achtig. Het product blijft dan heel goed zitten, maar is lastig te blenden. Het gaat wel de hele dag mee en het is waterproef.
Met dit product kun je je natuurlijke wenkbrauwen verbeteren, maar je kan ook extreem gaan. Alles kan, want je kunt de wenkbrauwgel langzaam opbouwen.
Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb kleur 3, Medium.

DSC08309.JPG

DSC08365 (2)

DSC08373 (2)

Momenteel gebruik ik de wenkbrauwproducten elke dag. Ik moet nog even mijn draai vinden in de gekleurde wenkbrauwgel/-pomade, maar ik ben nu ook al aardig tevreden met de resultaten.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze producten mocht testen voor Douglas. Zou jij deze producten willen aanschaffen? De BROWVO! conditioning primer is verkrijgbaar voor €30,50 en de ka-BROW! cream-gel brow color kost €26,50.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 gedachtes over “Review Benefit Cosmetics BROWVO! en ka-BROW!”

  1. Vind het er goed uitzien! Best natuurlijk ofzo, echt mooi. Wel jammer dat het zo prijzig is, vooral in vergelijking met mijn Catrice wenkbrauwpoeder setje van 4 euro, haha. :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *