ABH modern renaissance

Review ABH Modern Renaissance palette

YouTube made me buy it! is het eerste wat in me opkomt als ik denk aan mijn nieuwe oogschaduw palet. Ik heb het natuurlijk over het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills (ABH) wat jullie vast wel aan de titel van dit artikel hebben gezien. Dit palet heeft maanden in mijn hoofd rondgedwaald vanwege alle positieve reviews en mooie looks op YouTube en Instagram. Toen ik zag dat hij in stock was op Beauty Bay moest ik hem wel kopen!

ABH modern renaissance

De verpakking waar het palet in komt is wat basic, maar uiterlijk zegt niet alles. Het gaat ten slotte om wat erin zit, maar ik vind het persoonlijk altijd leuk als de verpakking ook aantrekkelijk is. Gelukkig is het palet zelf wat mooier aangekleed: het palet is omhult in een suède laagje waar de letters in gedrukt staan. De merknaam hebben ze een gouden kleur gegeven en dat vind ik wel een leuke touch. Dit geeft alles een wat ‘luxere’ feeling. Daarnaast vind ik het heel erg fijn dat er een spiegel en een dubbelzijdige kwast bij dit palet zit. De kwast haal je uit het palet met het lintje.

review ABH modern renaissance palette

review ABH modern renaissance palette

De kleuren in het palet wijken erg uiteen, maar zijn wel allemaal warm. Je krijgt bijvoorbeeld geen zwart of zilver, maar het is alsnog mogelijk om smoky looks te maken. Burgundy en zachte looks zijn door de variatie ook mogelijk, dus je kan alle kanten op met dit palet. De oogschaduw is zeer gepigmenteerd en nogal poederig. Deze combinatie veroorzaakt regelmatig fall-out (en een puinhoop in het palet zelf), maar voor de mooie kleuren doe ik het er maar mee. De kleuren zijn overigens makkelijk te blenden en op te bouwen. Je krijgt 11 matte kleuren, 2 metallics en één kleur met een satin finish.

ABH modern renaissance palette

ABH modern renaissance palette

ABH modern renaissance

swatches ABH modern renaissance
De swatches van het ABH Modern Renaissance palette. Helemaal links zie je Tempera als je goed kijkt. Deze heeft bijna dezelfde kleur als mijn huidskleur en is daardoor minder goed zichtbaar.

Vermeer vind ik tot nu toe de mooiste kleur uit het palet. Het is een prachtige metallic die zeer gepigmenteerd is en goed te gebruiken is als (inner corner) highlight. Deze glow is zichtbaar vanaf de maan!

ABH modern renaissance look

Hierboven zie je de eerste look die ik met dit palet heb gemaakt. Het was even spelen met de kleuren en textuur, maar uiteindelijk heb ik een warme earthy look kunnen maken. Excuse the spiderlashes; mijn wimpers willen de laatste tijd niet meewerken en ik had voordat ik begon aan mijn make-up al mascara op. Even een goed leermoment… In de binnenste ooghoek draag ik Primavera met een glitterliner van Urban Decay eroverheen. (Doe maar duur, Evy…)

ABH modern renaissance palet

ABH modern renaissance palette

Ik heb het Modern Renaissance palette gekocht voor €53,15. Ik ben iemand die dat er (tegenwoordig) wel voor over heeft, maar ja, het is inderdaad wel veel geld. Je krijgt daarvoor wel een grote variatie aan erg gepigmenteerde kleuren. Ik ben er nog niet over uit of dit nu mijn favoriete oogschaduw palet is, daarvoor moet ik er eerst nog wat meer mee spelen. Ik kan al wel zeggen dat hij een grote kans maakt. 😉

Wat vind jij van het Modern Renaissance palette? En heb jij ooit iets gekocht, omdat bloggers of vloggers het aanprezen?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

9 gedachtes over “Review ABH Modern Renaissance palette”

  1. Ik vind het bedrag nog goed meevallen als je ziet hoeveel je ervoor in de plaats krijgt. Het zijn niet zo mijn kleuren maar ik zou gelijk zo’n prijs betalen voor een ander kwalitatief goed palette!

  2. Ik koop best vaak iets als ik zie dat het 100x voorbij komt, haha. De Tarte Shape Tape staat daardoor ook best hoog op m’n lijstje. Dit palette is wel super mooi zeg! Ik gebruik zelf te weinig oogschaduw en zou hem dus niet zo heel snel aanschaffen, maar kan me voorstellen dat je er heel erg blij mee bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *