wenkbrauwtrends 2017

Wat is dit? – De raarste wenkbrauwtrends van 2017

“Wat is dit?” is een vraag die ik me dit jaar al erg vaak heb gesteld. Nu iedereen en alles zo goed bereikbaar zijn via social media kom je soms de meest gekke dingen tegen. Hierdoor ben ik bijvoorbeeld al veel rare wenkbrauwtrends tegengekomen: genoeg om een heel artikel over te schrijven! Alsof gekke kapsels nog niet genoeg waren… Kijk je mee?

1. The Feather Brows

Hier begon het allemaal mee: the feather brows. Een klein experimentje, eigenlijk een grapje, die in één klap heel groot is geworden! Ik vind het erg artistiek, maar ik zou er niet zomaar mee rondlopen. Niet zo gek dat deze trend veel liefde én haat heeft gekregen.

2. The Barbed Wired brow

Veel heeft de ‘maker’ van deze wenkbrauwen niet te zeggen over dit stukje werk. Enkel ‘Barbed wire brow‘, oftewel prikkeldraad wenkbrauw, stond er als beschrijving bij. Net als echte prikkeldraad vind ik deze trend maar niks. Al vind ik het wel verleidelijk om het toch te proberen; maar alleen als niemand kijkt.

3. The Carved Brow

Opnieuw een rare wenkbrauwtrend! Ik vind het ongelofelijk knap als je dit zo perfect kan maken, maar het valt bij mij niet in de smaak. Can happen. Misschien dat het me meer aanspreekt als het wat kleur en glitter bevat. Ik zie een nieuwe uitdaging voor me!

4. The Dragon Brow

Deze wenkbrauwtrend is nooit helemaal viral gegaan, maar wel bijzonder genoeg om in dit artikel te noemen. Naast de feather en barbed wire brows, heeft iemand bedacht om de wenkbrauwen te shapen als een draak! Zo zie je maar dat er veel gespeeld kan worden met die oog-snorren!

Een bericht gedeeld door V (@harlibi) op

Ideeën genoeg!

Bij deze verklaar ik 2017 tot het wenkbrauwenjaar. Hoeveel gekke wenkbrauwtrends zullen er nog komen? Ik moet zeggen: ik vind alle creaties erg artistiek en uniek, maar net als bij andere kunstvormen hoeven ze niet per se in de smaak te vallen.

Wat vind jij van deze wenkbrauwtrends?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

11 thoughts on “Wat is dit? – De raarste wenkbrauwtrends van 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *