trendy zomer 2020

Nieuw & trendy in de zomer van 2020

Deze zomer vraagt om wat extra kleur en glans! We komen bijna niet het huis uit, en daarom mogen we éxtra gezien worden wanneer we dat wel doen. Ik heb daarom wat producten verzameld in een collage, die elk super zijn voor warm zomerweer en je doen stralen. Dit is een zomer voor positieve verandering!

trendy zomer 2020
Gimme Brow Benefit Cosmetics – €28,35 bij Douglas // Cheeks Out Freestyle blush Fenty Beauty – €22,00 bij Sephora // Lollipop Eyeliner Beauty Bakerie – €20,22 bij Douglas // Can You Not Lipgloss Dose of Colors – €16,95 bij Boozyshop // Naked Ultraviolet Urban Decay – €55,05 bij ICI PARIS XL

Waarom trendy in 2020?

In 2020 zien we allemaal graag de natural beauty weer een comeback maken. Dit doen we met fluffy brows, glossy lippen, en producten die in je smelten als een tweede huid. Met de producten in de collage kan dit allemaal. We zien ook veel pastelkleurige monotone looks op Social Media, en het Naked Ultraviolet palette is hier perfect voor.

Black Lives Matter

Daarnaast is de zomer van 2020 ook een periode voor positieve verandering. De BLM beweging heeft zich erg sterk gemaakt de afgelopen tijd, en daardoor ben ik (en niet alleen ik) in gaan zien dat ik merken met niet-witte eigenaren meer moet steunen. Daarom wil ik Beauty Bakerie graag uitlichten. Beauty Bakerie is een Amerikaans merk, opgezet door twee zwarte vrouwen. Het merk belooft je goede kwaliteit in een speels uiterlijk. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot de producten, en dit is het moment om producten van Beauty Bakerie ook daadwerkelijk aan te schaffen.

Verder ben ik al erg lang fan van de producten van Fenty Beauty, opgezet door Rihanna. Ze hebben een uitgebreide collectie die geschikt is voor elke huidskleur en elke ondertoon. De blush is echt als een tweede huidje als ik het internet moet geloven, en daarom past het ook mooi in het rijtje van natural beauty.

Laten we deze zomer de positiviteit blijven verspreiden. Steun de BLM beweging, vier je natural beauty, en let vooral goed op jezelf en naasten (want het Corona virus is nog niet verdwenen). Veel liefs!