mijn MAC lipsticks flatlay

Mijn MAC lipsticks – met swatches

Een tijdje terug vroeg ik op Instagram aan jullie hoeveel MAC lipsticks jullie hadden. Ik kreeg erg veel leuke reacties! Een paar antwoordden 4, 5… en anderen hadden er meer dan 10 of 20! Zelf heb ik er momenteel 4 en deze laat ik graag aan jullie zien. Misschien zijn ze ook wel iets voor jullie!

mijn MAC lipsticks

De lipsticks die ik heb heten (van links naar rechts volgens de bovenstaande afbeelding) Whirl, Sushi Kiss, Enchanted One en Relentlessly Red. Whirl was mijn allereerste MAC lipstick en deze kreeg ik afgelopen jaar voor mijn verjaardag. Sushi Kiss en Enchanted One had ik overgekocht van iemand die ik kende, omdat zij ze niet meer gebruikte. Dat vond ik heel tof! Relentlessly Red is mijn nieuwste aanwinst. Deze heb ik ongeveer twee weken terug gekregen van mijn vader toen wij in Amsterdam waren.

Mijn MAC lipsticks

mijn MAC lipsticks

MAC Whirl, Sushi Kiss, Enchanted One, Relentlessly Red

Whirl en Enchanted One zijn bruine nude lipsticks en zijn beiden matte. Whirl is overduidelijk donkerder en warmer. Deze draag ik het liefst, omdat hij overal bij past. Enchanted One is in de zomer iets te licht voor mijn huid en deze heb ik destijds regelmatig gedragen in combinatie met Sushi KissSushi Kiss is een koraalrode/oranje lipstick met een satin finish. Hij heeft dus een opvallende kleur met een klein glansje. Deze kleur staat prachtig bij een koele bleke huid. Relentlessly Red heeft ook een zeer opvallende kleur. Deze is felroze! Deze lipstick knalt van je gezicht af en maakt je look daarmee een stuk minder saai. Relentlessly Red heeft een matte finish.

MAC lipstick swatches

mijn MAC lipsticks flatlay

Dat waren dan mijn MAC lipsticks! Of ik al een nieuwe op het oog heb? Nee, ik houd me voorlopig even bezig met andere producten, zoals oogschaduw en contour. Als ik toevallig een onweerstaanbare lipstick tegenkom, zal ik het wel gaan overwegen!

Wat vinden jullie van mijn MAC lipsticks? En toch nog maar één keer, omdat ik zo nieuwsgierig ben: Hoeveel MAC lipsticks hebben jullie?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

8 thoughts on “Mijn MAC lipsticks – met swatches

  1. Wat een prachtige kleuren! Enchanted one lijkt me erg mooi <3 Zelf heb ik nog geen MAC lipstick maar heb al wel een wenslijstje! Mehr en Velvet Teddy zou ik graag willen hebben 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *