MEAN GIRLS MAKE-UP? – Storybook Cosmetics Burn Book palette

Eergisteren is er iets heel bijzonders gebeurt in de beauty wereld: Storybook Cosmetics bracht het Burn Book palette in samenwerking met Mean Girls uit. Het Burn Book is het bekendste boek voor de tienermeisjes van 10 jaar geleden! Nu kunnen we het in onze eigen handen hebben in plaats die van Regina George. Totally fetch!

Storybook Cosmetics x Mean Girls

Het palette van Storybook Cosmetics is een officiële samenwerking met Mean Girls. Ze hebben de rechten om o.a. teksten uit de film te kunnen gebruiken en dat maakt dit palette extra geweldig! Alle namen zullen herkenbaar zijn voor de echte Mean Girl fans.

Het palette kost 55 dollar op de website van Storybook Cosmetics en dit is ook de enige plek waar je het kan krijgen. Storybook Cosmetics levert gelukkig wereldwijd, maar de bezorgkosten en douanekosten kunnen aardig oplopen. Je kan het eventueel laten bezorgen met een tussenweg, bijvoorbeeld via Shipito of een verre vriend.

Swatches

Niet alleen de namen en ‘verpakking’ zijn leuk, maar de kleuren zelf ook! Hier zijn de swatches:

Ik ben helemaal overtuigd om het palette te halen, maar wel iets minder overtuigd door de extra kosten die erbij zouden komen…

Vinden jullie dit palette ook ontzettend ‘grool’?

Liefs,

Evy

Een gedachte over “MEAN GIRLS MAKE-UP? – Storybook Cosmetics Burn Book palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *