Make-up voor in de kerstboom!

Sinterklaas is al meer dan een week het land uit en dat houdt in dat we weer kerstcadeaus mogen shoppen! Als je jouw verlanglijstje nog niet compleet hebt of juist een cadeau voor een ander moet kopen, ben je op het juiste (web)adres! In plaats van cadeaus onder de boom, kun je namelijk ook cadeaus in de boom doen!

1. Real Techniques ornaments

real techniques ornaments

Deze Real Techniques ornaments geven je de ideale basis voor een kerstlook! Met het touwtje kan je ze in de boom laten hangen tot je ze nodig hebt. De miracle sculpting sponge is hier verkrijgbaar voor €7,95 en het mini medium sculpting brush is hier verkrijgbaar voor €8,95. Past nog in het budget, toch?

2. Nails Inc Sparkle Baby Bauble

nails inc sparkle baby bauble

Nails Inc. heeft een prachtige kerstbal voor je klaarstaan: met deze holografische glitter polish zijn je nagels pas echt feestelijk! Een kerstbal met kleurige pailletjes erin is überhaupt erg leuk. Win-win situatie! Deze Sparkle Baby Bauble is hier verkrijgbaar voor €17.

3. Beautyblender Midas Touch

beauyblender midas touch

Als je al fan van de beautyblender was, is dit cadeautje iets voor jou! Deze kerstbal bevat een originele beautyblender en een mini solid cleanser. Met het laatste kan je niet alleen de beautyblender schoonmaken, maar ook de rest van je make-up tools! Je koopt hem hier voor €22,95.

4. Laura Geller Christmas Ornament

Laura Geller christmas ornament

Dit kerstornament is de highlight van deze lijst. Letterlijk, want het is een illuminator. Je kan het zachtjes over je gehele gezicht doen voor een subtiele glow, maar je kan het ook opbouwen tot je eruit ziet als kerstverlichting. Je kan deze highlighter hier krijgen voor €24,50.

Ben je nu overgehaald om make-up in je kerstboom te doen? Of laat je het iemand anders voor je doen? 😉 Je kan de lijst natuurlijk makkelijk doorsturen…

Liefs,

Evy

2 gedachtes over “Make-up voor in de kerstboom!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *