lohan beauty

Lindsay Lohan komt met eigen make-up merk

De laatste persoon waarvan je het had verwacht, begint waarschijnlijk haar eigen make-up merk. Lindsey Lohan, bekend van o.a. Mean Girls, heeft wat bijzondere sneak peeks gegeven van haar plannen. Zou het dan echt?

Lohan Beauty

Lohan Beauty wordt een feit. Lindsay Lohan heeft schetsen van make-up producten gedeeld op haar Instagram (die ondertussen verwijderd zijn) en het nieuws bekend gemaakt tijdens een televisie interview.

De meningen zijn echter verdeeld: sommigen vinden het super dat ze eindelijk een goede draai aan haar leven geeft, anderen vinden het maar raar dat ze een make-up merk begint. Een van de reacties is bijvoorbeeld: “I can’t take cosmetics seriously anymore. What the hell is this“.

Timing

Lindsay Lohan moet het opnemen tegen andere celebrities die ook een make-up merk zijn gestart. Bijvoorbeeld Kim Kardashian, Kylie Jenner, Rihanna, ga maar door… Hun merken lopen op rolletjes! Perfecte timing om terug te komen uit de 90’s en geld te verdienen, toch? Vooral als je al zo bekend stond om je make-up looks… Lindsay, waar ben je mee bezig?

Tot zover kunnen we lipstick en poeders verwachten, maar wanneer is onbekend.

Yay of nay?

Meer That Kind of Vibe zien? Volg op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *