Kylie Cosmetics NAUGHTY and NICE palettes! – Kerst makeup

Vanaf vandaag zijn ze verkrijgbaar: de Kylie Cosmetics Naughty and Nice palettes! Deze oogschaduwpaletten staan in het teken van kerst, kerst en nog eens kerst.  Sta jij al te springen? Kijk dan mee naar deze prachtige producten!

Kylie Cosmetics Holiday collection 2017

Om precies te zijn komt Kylie Cosmetics niet alleen met paletten, maar met een hele kerstcollectie. Hoe vaak zie je dat nou, een kerstcollectie met twee oogschaduwpaletten?

De paletten zullen elk $44 kosten, dat is ongeveer €37,40. Je kan ze kopen via kyliecosmetics.com en vervolgens rechtstreeks of met een tussenweg verzenden, denk aan Shipito. Verzendkosten van Kylie Cosmetics rechtstreeks naar Nederland zijn $14,95 en dan krijg je er waarschijnlijk nog invoerkosten bij. Denk hier dus goed over na!

The Naughty palette

Ben jij naughty tijdens kerst? Dan moet je dit palette hebben! Een schemerige sexy uitstraling met een spontane opvallende binnenkant. Net als jij, toch?

The Nice palette

Tijdens het kerstontbijt zal een smoky look ietwat ongepast zijn en daar kan je dit palette goed voor gebruiken! Veel neutrale kleuren, geschikt voor alledaagse looks! Zo kan je de kerstman laten zien dat je toch een lieve uitstraling kan hebben. 🙂


De rest van de collectie vind ik iets minder boeiend om aan jullie te laten zien. Ondertussen heb ik zoveel lipsticks, dat ik me er niet meer in verdiep. Daarnaast is het highlighter palette van de collectie al eens uitgebracht met dezelfde naam (wel andere kleuren) en het heeft me nooit kunnen overtuigen. De paletten daarentegen kan ik niet weerstaan!

Welke van de twee paletten is jouw favoriet? Oftewel, ben je ‘naughty’ of ‘nice’?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

2 gedachtes over “Kylie Cosmetics NAUGHTY and NICE palettes! – Kerst makeup”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *