hartjes eyeliner

Inspo: hartjes eyeliner met Meraki Cosmetics

Ik ben weer terug van vakantie! Ik heb het goed naar mijn zin gehad op Tenerife. Helaas staat er weer een hele stapel werk voor me klaar. Het einde van mijn thesis is namelijk in zicht! Daarom even een kort maar krachtig artikeltje over mijn nieuwe glitter van Meraki Cosmetics. Ik heb er hartjes eyeliner mee gemaakt.

Meraki Cosmetics

Ik heb al eerder make-up van Meraki Cosmetics gebruikt en ik heb daar een review over geschreven. Het make-up merk is van beauty influencer Kim ter Stege. Op dit moment zijn er glitters en highlighters verkrijgbaar op de website. Via een summer deal kreeg ik 70% korting op mijn bestelling: twee highlighters en drie glitters. Guilty as charged.

Hartjes eyeliner

Ik wilde de producten uittesten en maakte daarom een simpele look: een chunky glitter liner van hartjes uit het Freya glitterpotje. Een beetje glitterlijm aanbrengen in het verlengde van je oog, glitter erop ‘tappen’ met een plat borsteltje, en tada! Ook gebruikte ik de Flora rosé gouden highlighter op mijn wangen, binnenste ooghoeken en onder de wenkbrauw.

hartjes eyeliner
hartjes eyeliner

Oké, dan. Er ging nog wel wat meer aan vooraf, zoals het aanbrengen van de oogschaduw (Urban Decay Naked Cherry palette), bronzer, blush, wenkbrauwpotlood, etc…

hartjes eyeliner

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze look. Het werd ook wel weer eens tijd dat ik mijn gezicht hier liet zien. Ik blijf het leuk vinden om make-up looks te maken voor mijn website. Op mijn Instagram plaats ik vaker looks. Maar hey, stay tuned, want er zijn een aantal leuke dingen op komst!

En daarnaast: voor dit artikel heb ik reacties beschikbaar gemaakt. Dus laat me even weten wat jij van deze glitter liner vindt!

Een gedachte over “Inspo: hartjes eyeliner met Meraki Cosmetics”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *