Ik liet Instagram mijn make-up kiezen

Jaaa… Ik heb weer eens iets nieuws geprobeerd. Mijn Instagram volgers konden mijn make-up look kiezen! Ik stelde een aantal vragen in mijn Stories, en heb vervolgens gedaan wat jullie wilden. Hier is het resultaat!

Instagram Stories

Ik heb in mijn Instagram Stories gevraagd of ik moest gaan voor kleur of neutraal, glitter of geen glitter, eyeliner of geen eyeliner, en opvallende lippen of neutrale lippen. Op de eerste vraag werd er 50/50 gereageerd, dus heb ik zelf voor kleur gekozen! Dan kon ik namelijk mijn Conspiracy palette weer gebruiken. 😉

De make-up look

Ik heb het gewaagd op (neon) paarse kleuren. Dat was een enorm gedoe. Ik heb namelijk mijn hele potje neon paarse pigment op mijn hand laten vallen, en vervolgens heb ik zitten klunzen tot ik de meerderheid weer terug in het potje had gekregen. Ik raad het absoluut niet aan om zo’n potje met pigment te laten vallen. Uiteindelijk heb ik het pigment ook helemaal niet zo mooi op mijn oog kunnen krijgen. 🙁

instagram chooses my make-up
Conspiracy palette & Lavender Snow van Jeffree Star Cosmetics, neon paarse pigment & lashes van The Pastel Roses, glitter van Meraki Cosmetics.

Oh well, het is wat het is. Ik heb gedaan wat jullie wilden. Liner, glitter… Nude lips. Ik vind de kleurencombinatie erg leuk!

instagram did my make-up
conspiracy palette
Liquid lipstick Christmas cookie van Jeffree Star

Ik ben niet mega trots op het resultaat, maar ik heb tijdens de make-up sessie in ieder geval wel nieuwe producten kunnen proberen. Oefening baart kunst, dus wie weet ben ik in de toekomst een kei met neon pigmenten.

Zo leer je toch weer iets nieuws!