neushaar trend

How to: neushaar extensions – neushaar trend?

Je hebt het waarschijnlijk al gezien: de spraakmakende neushaar extensions! Sommige magazines spreken zelfs van een ware “neushaar trend“, maar ik zit daarvoor nog in de ontkenningsfase. Het is van mij echter onmogelijk om er geen foto’s of filmpjes van te zien door de aandacht die Social Media eraan geeft. Zo ben ik er ook plotseling achter gekomen hoe je heel simpel zelf neushaar extensions maakt. Je gaat me niet zeggen dat je niet nieuwsgierig bent!

Waar de neushaar trend begon

Het begon allemaal op de plek waar tegenwoordig alle zogenaamde ‘trends’ beginnen: Instagram. De eigenaar van het Instagram account @gret_chen_chen plaatste een foto met de caption “Nose hair extension” en wist hiermee Taylor R (@taytay_xx, 304k volgers) te inspireren. En toen was het gedaan, hoor…

How to: neushaar extensions

Het is helemaal easy peasy lemon squeezy met deze trend. Oftewel, heel wat makkelijker dan bijvoorbeeld de wavy brows!

Stap 1

Breng lijm aan op nepwimpers.

Stap 2

Maak een cirkel van de nepwimpers, terwijl je ze in je neus stopt.

Stap 3

Deze stap is er niet. Je bent al klaar.

Toch niet helemaal duidelijk? Check deze filmpjes:

Helemaal geweldig. Ik vind het leuk dat influencers het proberen, maar ik ben niet van plan om dit zelf te doen. Ik zou dan mijn nepwimpers moeten desinfecteren of weggooien en daar heb ik weinig zin in. Ik zie het ‘kunstzinnige’ er nog wel in, maar ik noem het zeker geen trend. Tenzij ik morgen in de trein mensen met neushaar extensions tegenkom. (Dat zou wel leuk zijn, trouwens.)

Wat vinden jullie van deze neushaar ‘trend’?

Liefs,

Evy

6 gedachtes over “How to: neushaar extensions – neushaar trend?”

  1. Ik vind dit echt té debiel voor woorden :’) Het ergste is ook dat het een trend wordt genoemd op het moment dat het helemaal nog geen trend is. Op dat moment gaan mensen het toch overnemen, helemaal koekkoek… haha

    1. Precies! Alle gekke dingen op het internet zijn ineens een ‘trend’ tegenwoordig. Maar ik moet zeggen dat ik het heel verleidelijk vind om me erin te verdiepen. Waar zou dat toch vandaan komen..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *