festivallook met Primark

Festivallook met Primark: how to be a unicorn

Ik was iets meer dan een week geleden nog in Gent. Ik heb toen een bezoekje gebracht aan de Primark en ben daar niet verder gekomen dan de beauty afdeling. Zo gaat dat bijna standaard bij mij! Ik had een aantal leuke producten meegenomen die ik wel festival-proof vond: in dit artikel laat ik je een festivallook met Primark producten zien en vertel ik je wat ik van de producten vind. Wie weet zijn deze producten dé must-haves voor dit festivalseizoen!

festivallook met Primark

Primark festival makeup

De producten die ik bij de Primark heb gekocht vind ik festival-proof, omdat ze óf glitters hebben, óf holografisch zijn, óf mij doen denken aan glitter. Dat laatste is een beetje vaag, maar hier bedoel ik de wimpers mee. De mythical lashes van GWA hebben een kleurige zeemeermin verpakking en dat vond ik wel toepasselijk. Daarnaast zouden de wimpers zelf erg goed staan bij een glitter-/festivallook.

mythical lashes GWA Primark

Verder kocht ik een vrolijke lip kit met een paarse metallic lip potlood, een colour-shifting gloss en holografische glitters. Ik was zelf heel benieuwd naar de finished look van al deze producten. Hopelijk leuk genoeg voor een festival! 🙂

Primark holographic lip kit

Als laatste heb ik nog sets met glitter en glitterlijm gekocht. A girl can never have enough glitter.

Primark glitter face art kit

Festivallook met Primark: how to be a unicorn

Dan nu de look! Ik heb alle genoemde producten gebruikt: de lashes, de lip kit en de glitter. De glitter heb ik gebruikt om glittersproeten mee te maken!

De steen op mijn voorhoofd, de ‘hoorn’, heb ik gekocht in India. Verder maakte ik nog gebruik van een NYX concealer, Urban Decay Shapeshifter palette (PR), Kat von D tattoo liner, Colorbar glitter, Zoeva En Taupe palette en het Modern Renaissance palette. De highlight is Lavender Snow van Jeffree Star.

Close-ups

festivallook unicorn cut crease

Review Primark producten

GWA mythical lashes

De wimpers van de Primark zijn echt prachtig. Ik draag ze met liefde vaker! De lijm blijft alleen niet zo goed plakken in de hoekjes; een andere kopen is een goede optie. Dan kan je de hele dag blijven dansen zonder dat je mooie wimpers wegwaaien!

primark festivallook wimpers

Holographic lip kit

Het lip potlood en de glitter zijn heel mooi! De gloss is echter wat minder: hij heeft weinig pigmentatie, plakt heel erg en veegt het lip potlood weg. De gloss kan je makkelijk vervangen door een andere, liefst transparante, lipgloss om je glitters aan te kunnen plakken.

Primark holographic lip kit

Face glitter kit/face art kit

Jaaaa! Ik hou zoveel van deze glitters! Ze zijn chunky en blijven prima plakken op de glitterlijm. Ze wekken ook geen irritatie op. De lijm kan wel wat trekkerig worden en zodra je eraan gaat krabben wordt hij zichtbaar. Je hebt geen zorgen, zolang je voorzichtig bent. Ik zou de glitters overigens niet op de ogen aanbrengen, aangezien het face kits zijn. Ge zijt gewaarschuwd.

Primark glitter

Conclusie

Zijn deze producten absolute must-haves? Nee. Maar leuk zijn ze wel! Met een paar kleine aanpassingen, zoals andere wimperlijm en gloss, kan jij de hele dag het stralende middelpunt zijn op een festival.

festivallook met Primark

Ik vond het weer een interessant experiment met een geslaagd resultaat. Helaas moest ik de glitter direct van mijn gezicht afhalen, omdat ik in de stad een borrel ging doen. Misschien is een borrel-look leuk voor de volgende keer. 🙂

Wat vinden jullie van de producten en het eindresultaat?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

4 thoughts on “Festivallook met Primark: how to be a unicorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *