Een festival look in drie stappen!

Ken je dat? Dat je onverwachts wordt uitgenodigd voor een feestje? Of dat je last-minute toch wél wilt uitgaan? In dit artikel laat ik zien hoe je in drie stappen een festival look maakt van je alledaagse makeup! Dan ben je in no-time klaar om uit te gaan… 😉

Om te beginnen laat ik eerst zien wat mijn ‘standaard’ makeup look is. Ik breng meestal wat natuurlijke oogschaduw aan om mijn ogen te contouren en ik breng highlighter aan. Ik kan niet zonder mascara, maar op de eerste foto’s gebruik ik dit nog niet!

Stap 1

De meeste mensen dragen zwarte eyeliner tijdens het stappen, maar voor deze look gebruiken we witte eyeliner! Witte eyeliner is deze zomer onmisbaar. Breng het aan met een mooie wing. Ik gebruik de white eyeliner van NYX.

Stap 2

Om de look unieker te maken breng je met de eyeliner kleine stipjes aan onder je wenkbrauwen.

Stap 3

Breng je mooiste glitter aan in je binnenste ooghoeken! Geen festival look is compleet zonder glitter! Ik begin met kleine glitters en daar doe ik chunky glitters overheen.

Urban Decay glitter liner – Distortion
Laguna Cosmetics chunky glitter – Luna

Als je er nog mascara bij draagt, is de look compleet! En als je wil, kan je nog een streepje witte eyeliner aanbrengen op je onderlip. Het blijft bij mij verbazingwekkend goed zitten!

In drie stappen heb je een volledig andere look! The magic of makeup… en glitter.

Wat vinden jullie van deze look?

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
Facebook

3 gedachtes over “Een festival look in drie stappen!”

  1. Ik vind die witte eyeliner je echt fantastisch staan, zo gaaf! Denk alleen dat het bij mijn blauwe ogen minder zal spreken. Tof, en die glitters maken het zeker af. Liefs Josine

    1. Dankjewel, Josine! Ik denk overigens dat de eyeliner echt prachtig zal staan bij blauwe ogen! Mocht je het ooit gaan proberen, hoor ik het graag! 🙂 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *