review colourpop lux lip oil

Eerste indruk Colourpop LUX Lip Oil

Onlangs had Colourpop (een goedkoop, betrouwbaar en leuk merk uit de Verenigde Staten) GRATIS verzending naar het buitenland. OMG. Ik moest daar gebruik van maken! Ik heb een kleine aankoop gedaan, gezien ik niet zoveel nodig had: 2 LUX Lip Oils en een freckle pen. Deze blog wijd ik aan de Lip Oils! Lees hier mijn eerste indruk.

review colourpop lux lip oil

Colourpop LUX Lip Oil

De Lip Oils van Colourop Cosmetics zijn hydraterende en verzorgende lipglosses met kamille en calendula olie. Ze hebben een ‘sheer tint’, dus de collectie bestaat vooral uit subtiele kleurtjes. Ik kocht de kleurtjes ‘Dew Drop‘ (geen kleur) en ‘Playa Vista‘ (warm mid-tone nude). Ze kostten 8 dollar per stuk; ongeveer €6,67.

colourpop lux lip oils review
colourpop nederland lux lip oil review

Eerste indruk + Swatches

Beide glosses glanzen enorm mooi, maar Dew Drop smeert veel beter en dikker op. De kleur van Playa Vista daarentegen is echt prachtig. Ik vind beide kleuren leuk en geschikt om dagelijks te gebruiken. Zie de swatches van de lip oils hieronder:

swatches lux lip oil dew drop playa vista colourpop fair skin

De glosses plakken niet, maar zijn wel heel vettig. Dit hydrateert de lippen enorm, en dat vind ik erg fijn. Het laat een beetje olie/vettigheid achter op glazen, maar niet teveel. Dus, ik hoef niet bij te werken na het drinken.

Conclusie: als je de kans krijgt om deze Lip Oils te bestellen zonder verzendkosten, doe doe doe!