nieuwe highlighter

4 dingen die je altijd doet met je nieuwe highlighter

Het is Black Friday geweest en dat betekent waarschijnlijk dat je makeup hebt aangeschaft. Wie niet? Grote kans dat je ook nog een nieuwe highlighter hebt gekocht! Mijn nieuwe loose powder highlighter is sinds eergisteren binnen! Het is me toen ook opgevallen dat ik standaard een aantal dingen doe met nieuwe highlighters… Maak jij je er ook schuldig aan? Lees snel verder om erachter te komen!

nieuwe highlighter

1. Gelijk swatchen!

Je geeft jezelf niet eens de tijd om de highlighter goed te bekijken. Nee, je dipt je vinger gelijk in het spul en maakt een mooie shiny streep op je hand. Waar je vervolgens uren naar kan kijken…

2. Met de flits aan stuur je iedereen snaps van je nieuwe eigendom

Hoe zie je die nieuwe highlighter dan het best? Met je flits aan, natuurlijk! En omdat het er zo prachtig uit ziet, stuur je de snaps gelijk door naar je BFF, je moeder, je nichtje, je buurvrouw en je kapper.

highlighter

3. Met een waaierkwast maak je jezelf een glazed donut

Je wil de highlighter uitgebreid testen door het overal op aan te brengen. En dan ook écht overal. Als zelfs je schouders regelmatig een mooie glow krijgen, kun je jezelf officieel een geglazuurde donut noemen. De oorkonde mag je bij mij komen halen.

4. Je maakt de meest perfecte selfies

Als je helemaal onder die sprankelende poeder zit, ben je zo onder de indruk dat je duizenden selfies maakt. Je zoekt dan wel eerst het juiste licht op, in de juiste hoek, met de juiste filter.

Dit zijn typisch de dingen die ik altijd doe met nieuwe highlighters! Ik ben erg benieuwd of je alle items in deze lijst kan afstrepen. (Dan verdien je die mooie oorkonde!)

Lees ook: 5 struggles van make-up liefhebbers

Liefs,

Evy

6 gedachtes over “4 dingen die je altijd doet met je nieuwe highlighter”

  1. Het is Black Friday geweest en dat betekent waarschijnlijk dat je makeup hebt aangeschaft.

    HOE WEET JE DIT?!?

    Ik zou stoppen met alles en waarzegster worden!!

    Haha ik ga het inderdaad ook gelijk swatchen op m’n hand en daarna op m’n hoofd en daarna selfies maken!

  2. Jouw foto is wel mega mooi! Zelf ben ik eerder zo iemand die het patroon niet wil verwoesten. Mijn highlighter van MAC raakte ik na vier dagen pas aan en toen vond ik het al kut :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *