Boozyshop brushes haul + review

Hey!

Vorige week kreeg ik een aantal make-up borstels van Boozyshop binnen. Ik bestelde een foundation brush, een contour brush en meerdere oogschaduw brushes. Ik heb deze beauties ondertussen al wat kunnen testen, dus ik wil ze graag laten zien en erbij vertellen wat mijn eerste indruk is.

DSC08153.JPG

DSC08155.JPG

De foundation brush (Foundation B14) is bijna geheel plat. Er zit een kleine ronding in de haren. De haren voelen zacht aan en pakken het product makkelijk op. De borstel zorgt voor een hoge dekking zonder strepen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een lichte tot gemiddelde dekking, dus ik moet nog even leren hoe ik dat voor elkaar kan krijgen met deze foundation brush.

DSC08148

DSC08150

De contour brush (Tapered Face B10) heeft lange haren in het midden en minder lange haren aan de buitenkant. Hierdoor heeft de borstel een ovale/bolle vorm. Met deze borstel kan je contourpoeder, bronzer en baked face powder aanbrengen. Hij is best groot om te gebruiken voor contouring, maar het moet kunnen! Ook deze borstel voelt erg fijn aan.

DSC08158

DSC08159

De twee blending brushes die ik heb gekocht lijken veel op elkaar, maar de A12 Tapered Blending brush is korter en steviger dan de A02 Tapered Blending brush. Ik vind een stevige korte blending brush fijn voor extra kleur in de crease en voor het blenden van hardnekkige oogschaduw. Een wat zachte lange blending brush vind ik fijn voor het aanbrengen van oogschaduw in de crease en het blenden van losse en lichte oogschaduw. Deze twee borstels samen zorgen voor geweldige smoky eyes en zachte flirterige looks!

DSC08162

DSC08164

Deze oogschaduw brush (Eye Shading A06 – Travel) kreeg ik gratis bij mijn bestelling. Hij heeft platte en gladde haren. Ik vind het fijn om dit borsteltje te gebruiken voor het aanbrengen van glitter. Door de strakke stevige rand kan het glitter namelijk precies aanbrengen. Ik heb hem al goed kunnen gebruiken!

Over het algemeen zijn deze borstels heel fijn, ook al heb ik betere oogschaduw brushes in huis. Vergeleken met de prijzen zijn de borstels echt een aanrader, dus ik zou zeker nog even op Boozyshop.nl kijken. Nu hebben ze nog korting!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 gedachtes over “Boozyshop brushes haul + review”

  1. Jaa ik zag de sale! Mooie kwasten voor weinig geld 😀 zoals jij ze omschrijft klinken ze best fijn, en je hebt nooit te veel kwasten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *