anastasia beverly hills soft glam palette

Anastasia’s nieuwe palette is gelekt: Soft Glam palette

Ongelofelijk! Het nieuwe palette van Anastasia Beverly Hills, ‘Soft Glam’, was gelekt op Instagram en toen was eigenaresse Norvina als het ware verplicht om het idee openbaar te maken. We hebben daardoor wel alvast swatches van dit veelbelovende goedje voor de officiële release in maart. 😉

Gelekt?!

Norvina was niet blij toen ze erachter kwam dat haar gloednieuwe ontworpen palette al op Instagram stond. Dit maakte ze in een Twitter rant duidelijk: “I am so fucking sick of people posting products that have not been revealed yet.”.

Een team in Zweden, genaamd Kicks, heeft blijkbaar filmpjes van het palette in hun Instagram story gezet zonder toestemming van eigenaresse Norvina. Dat kun je dus niet maken. Foei!

Swatches

Nu het Soft Glam palette openbaar is gekomen, zijn er al hele mooie swatches van te vinden. Het nieuwe palette bevat helaas een aantal bestaande oogschaduwen, waarvan sommige ook in het Modern Renaissance palette zitten. Niet ideaal, maar het maakt wel een prachtige samenstelling van nude kleuren. Dit wordt er eentje voor on-the-go.

Dit voorval is typisch geluk bij een ongeluk. Iedereen is hyped door dit onverwachtse bericht!

Wat vinden jullie van dit palette?

Meer That Kind of Vibe zien? Volg op Facebook!

4 gedachtes over “Anastasia’s nieuwe palette is gelekt: Soft Glam palette”

  1. Het lijkt me inderdaad mega zuur als je product te vroeg gelekt wordt.. Snap de reactie van de eigenares heel goed! Vind het er wel heel erg mooi uit zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *