lime crime matte velvetine pumpkin

6x herfst make-up voor al jouw “pumpkin spice” dromen

De herfst is officieel begonnen: mijn favoriete seizoen! Naast thee, warme kleding en pepernoten, vind ik dat herfst make-up ook weer wat aandacht verdient. Ik heb een lijstje gemaakt met make-up producten die in het teken staan van herfstkleuren, herfstgeuren en andere herfst-gerelateerde dingen! Tijd voor wat pumpkin spice and everything nice

1. Anastasia Beverly Hills Subculture palette

Het Subculture palette van ABH moet wel het meest beruchte oogschaduw palette zijn van dit jaar! Ondanks alle lof en kritiek, zet ik hem toch op deze lijst. De kleuren uit dit palette zijn prachtig voor de herfst. De gele, rode en bruine tonen doen me denken aan afgevallen bladeren. De donkergroene en donkerblauwe kleuren zijn ook typische kleuren die ik draag in de herfst!

ABH subculture palette herfst make-up
Anastasia Beverly Hills Subculture palette – €52,20

2. NYX Lip Lingerie Beauty Mark

De herfst vraagt om bruine lipstick. Of dit dan nude of diep is, maakt mij nooit zoveel uit. Ik vind bruin gewoon een prachtige kleur voor op de lippen en in de herfst kan het eindelijk weer gedragen worden! De NYX Lip Lingerie in Beauty Mark lijkt me perfect.

NYX lip lingerie beauty mark
NYX Lip Lingerie Beauty Mark – €8,35

3. Coloured Raine Pumpkin Pie eyeshadow

De naam zegt het letterlijk: “Pumpkin Pie”! De kleur van deze oogschaduw van Coloured Raine schreeuwt Halloween en pompoensoep. Daar word je toch blij van? (Ik wel in ieder geval…) Hij is momenteel niet in stock op Beauty Bay, maar wel bij Coloured Raine zelf. Leuk om te combineren met Makeup Geek’s eyeshadow pan in ‘Latte’. 😉

coloured raine pumpkin pie
Coloured Raine Pumpkin Pie eyeshadow – €5,93

4. Too Faced Chocolate Soleil bronzer

Hoe heerlijk is het om in de herfst te genieten van warme geuren, zoals chocola? Met de Chocolate Soleil bronzer kan dat de hele dag door! Deze bronzer ruikt namelijk naar chocola en je krijgt er een mooi tintje van. Of je ook daadwerkelijk de hele dag naar chocola zou ruiken betwijfel ik, maar het idee is leuk!

chocolate soleil bronzer
Too Faced Chocolate Soleil bronzer – €30,50

5. Lime Crime Matte Velvetine Pumpkin

Deze liquid lipstick maakt je Pumpkin Spice Latte look compleet! De Matte Velvetine in Pumpkin is een baksteenrode kleur die je deze herfst moet hebben! Met de matte finish ben jij met deze lipstick ongelofelijk sexy en kiss-proof. 🙂 Je kan hem bestellen vanuit Engeland via Cult Beauty.

lime crime matte velvetine pumpkin

lime crime matte velvetine pumpkin
Lime Crime Matte Velvetine Pumpkin – €18,25

6. Jeffree Star Cosmetics Velour lip scrub Pumpkin Spice Latte

Oke, dit product was niet te ontlopen. De Velour lip scrub past niet helemaal in het rijtje van ‘make-up’, maar je gebruikt het wel tijdens de voorbereiding. Doordat dode huidcellen eraf worden gescrubd, gaat je lipstick super mooi zitten! Je kan het vervolgens ook nog opeten en het smaakt precies naar Pumpkin Spice Latte! (Voor de echte PSL addict.)

Jeffree Star Velour lip scrub Pumpkin Spice Latte
Jeffree Star Cosmetics Velour lip scrub Pumpkin Spice Latte – €15,50

Dat waren 6 typische herfst make-up producten voor iedereen die van Pumpkin Spice en andere warme geuren en kleuren houdt! Ik ga sowieso een paar producten uit deze lijst proberen, want daar leef ik tenslotte voor. Herfst, here I come.

Welke van de producten vind jij het leukst?

Liefs,

Evy

Een gedachte over “6x herfst make-up voor al jouw “pumpkin spice” dromen”

  1. Mooie items heb je uitgezocht! Ik vind het subculture palette prachtig, maar omdat ik hoor dat hij zo moeilijk is om mee te werken, zou ik ‘m niet snel aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *