NARS orgasm dupe

5 dupes onder €10 – NARS, Benefit, ABH en meer

Wil je een combinatie van kleuren uitproberen zonder gelijk veel geld uit te geven? Of vind je sommige producten het geld gewoon niet waard? I got you, girl. Hier is een lijst met 5 dupes onder €10!

1. Hoola Bronzer (€35) vs. Honolulu Bronzing Powder (€4,50)

hoola bronzer dupes onder €10

De Honolulu Bronzing Powder van W7 is de ideale dupe voor de mega populaire bronzer van Benefit Cosmetics. Het is geschikt voor meerdere soorten ondertonen en een lichte tot medium huidskleur.

2. Sweetheart Blush (€29) vs. Blushing Hearts (€6)

sweetheart blush dupe

De Sweetheart Blush van Too Faced ziet er erg schattig uit, maar 30 euro voor zo’n doosje is wat overdreven. De Blushing Hearts van I Heart Makeup is net zo fotogeniek!

3. NARS Orgasm (€31,50) vs. Sleek Rose Gold (€6,50)

NARS orgasm dupe

De Sleek Rose Gold blush lijkt exact op de befaamde NARS Orgasm blush. Niet alleen de kleuren komen overeen, maar ook de packaging!

4.  Subculture eyeshadow palette (€56) vs. On The Rocks eyeshadow palette (€9)

subculture dupe

Deze dupe is niet te ontkennen: kijk dan naar die kleuren! Ook erg fijn voor iedereen die de kwaliteit van het Subculture palette in twijfel trekt.

5. Cover FX custom enhancer drops (€36) vs. Makeup Revolution liquid highlighter (€7)

cover fx custom enhancer drops dupe

Beide highlighters hebben een prachtig effect, zoals je hier onder andere ook kunt zien. De prijs maakt de Makeup Revolution liquid highlighters toch wat verleidelijker om te proberen dan de Cover FX drops!

Weet jij nog meer dupes? Laat het weten in de reacties!

Meer That Kind of Vibe zien? Volg op Facebook!

7 gedachtes over “5 dupes onder €10 – NARS, Benefit, ABH en meer”

  1. Handige dupes, dit scheelt veel in je portemonnee! Maar eerlijk gezegd vind ik het juist zo leuk om te sparen en dan de ‘real deal’ te kunnen scoren. Ben wel al een tijdje benieuwd naar de highlighter van Make-Up Revolution, wist niet dat dat een dupe was.

  2. Mooie dupes! De dupe van het Subculture eyeshadow palette wil ik wel eens proberen. Grappig dat er geen dupe van de super welbekende NARS highlighter albatross in het rijtje staat. Daar zijn er wel zeker vijf van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *