Urban Decay Naked Heat

3 looks 1 palette: Urban Decay Naked Heat

Laatst kreeg ik het Urban Decay Naked Heat palette mee bij een event en ik heb hem de afgelopen dagen uitgebreid getest! Ik gebruik hem bijna elke dag, simpelweg om te kijken welke looks er mee te maken zijn. Ik had niet verwacht dat het palette zo divers zou zijn! Hier zie je de drie looks die ik heb gemaakt met de Naked Heat: 3 looks 1 palette.

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat
Hier kan je straks terugzien welke kleuren ik heb gebruikt.

Look 1: everyday look

Urban Decay Naked Heat 3 looks 1 palette

We gaan de looks langzaam opbouwen van ‘natural’ naar ‘smoky’.

Voor deze everyday look heb ik ounce als basis en op het ooglid gebruikt. In de crease en op het onderste ooglid zitten chaser als transitiekleur en low blow om het dieper te maken. (Sorry voor het pluizige haar… En ja, ik ben zo daadwerkelijk naar school gegaan. Minus het haar dan.)

Look 2: date night

Urban Decay Naked Heat 3 looks 1 palette

Deze look vond ik perfect voor een date night. Het bestaat uit een aantal diepe en romantische kleuren, met wat glitter als de kers op de taart.

Als basis heb ik hiervoor weer ounce gebruikt. Vervolgens heb ik sauced en low blow als transitiekleuren in de crease gebruikt. Met cayenne maakte ik het dieper. Op het ooglid zit en fuego. De glitter liner die ik heb aangebracht in de binnenste ooghoek is Midnight Cowboy van Urban Decay.

Look 3: party time

Urban Decay Naked Heat 3 looks 1 palette

Deze look is super smoky! Erg geschikt voor een avondje (of hele nacht) stappen. Ik vind het persoonlijk ook wat sexier met de eyeliner erbij. Een donkerrode lippenstift zou hier ook erg mooi bij staan.

In deze look heb ik ounce als basis gebruikt. (Wat een verrassing!) In de crease ook weer chaser en low blow. In de buitenste ooghoeken en crease gebruikte ik cayenne en he devil om de look donkerder te maken. Op het ooglid zit ember. Dit is een prachtige metallic en colour-shifting oogschaduw. De kleur ashes zit op het onderste ooglid. In de inner corner zie je opnieuw ounce. De eyeliner is de art-ki-tekst slim eyeliner van LA Splash Cosmetics.

Urban Decay Naked Heat 3 looks 1 palette

Van ‘natural’ naar ‘smoky’! Het Naked Heat palette heeft me overgehaald naar warme tinten voor alledaagse looks. Ik had niet verwacht dat ik er zo dol op zou worden. Ik gebruik hem het liefst elke dag! Ik ben stiekem ook wel een beetje trots op de looks.

Wat vinden jullie van deze looks?

Liefs,

Evy

5 gedachtes over “3 looks 1 palette: Urban Decay Naked Heat”

  1. Mooie looks heb je gemaakt! Ik vind ze alledrie heel mooi, leuk dat zo’n palette super divers is. Als ik dit palette gebruik eindig ik toch altijd weer bij de donkere shimmery kleuren omdat die zo prachtig zijn.

  2. Woah, prachtig! Wat mooi. Ik kan niet kiezen tussen look 2 en 3, welke ik dan het mooiste vind. Allebei zou ik deze echt vaak dragen. Heel mooi gedaan, fijne review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *