urban decay beached eyeshadow palette

3 looks 1 palette: Urban Decay Beached palette

Een tijdje geleden toen ik nog midden in mijn scriptie zat, kreeg ik het Beached palette van Urban Decay opgestuurd. Ik was super blij, maar had te weinig tijd om er mee te spelen. Nu ik vakantie heb, en zeeën van tijd (snap je ‘m?), heb ik optimaal gebruik kunnen maken van dit palette. Ik presenteer… 3 looks 1 palette met het Urban Decay Beached palette!

urban decay beached eyeshadow palette

urban decay beached eyeshadow palette

3 looks 1 palette: Urban Decay Beached palette

Ik heb al eens eerder een 3 looks 1 palette geplaatst; voor het Urban Decay Naked Heat palette. Ik merkte dat dit de perfecte manier is om een palette te ontdekken. Pas als je alle kleuren op het oog hebt gebruikt, weet je hoe het palette werkt en of het bevalt.

Maar dat is niet het enige waarom ik drie looks wilde maken. Ik vond het namelijk erg lastig om looks te bedenken met een palette dat bestaat uit 7 shimmers en 1 matte oogschaduw. En dat is zelfs nog een understatement. Ik ben niet goed met blauw en ik ben niet goed met shimmers. Dit palette was een mega uitdaging voor mij. Hierdoor heb ik wel een aantal dingen kunnen leren voor later gebruik. Hopelijk kan ik jullie een beetje wegwijs maken met het palette door de looks te laten zien. Want hoe dan ook, de kleuren zijn prachtig en die beach vibes zijn alles.

1. Hallo halo

3 looks 1 palette urban decay beached palette
Kleuren: Salt, Daybreak, Double Dip

Ik wilde voor mijn eerste look gelijk beginnen met een flinke POP aan kleur. De matte kleur, Daybreak, vind ik echt heel fijn en geeft een mooi contrast met de blauwe kleuren uit het palette. Het maakt de look best heftig, maar ik vind het juist heerlijk om dat soort looks te creëren. Love it or hate it.

2. Sexy on the beach

3 looks 1 palette urban decay beached palette
Kleuren: Salt, Daybreak, Heatwave, Double Dip, Plunge

Voor de tweede look wilde ik doen wat iedereen die dit palette heeft doet: blauw op het onderste ooglid. Ik heb de look soort van gekopieerd van @hayleydollx, omdat ik niet zo goed wist welke richting ik op moest gaan met deze look. En omdat ik van glitter hou, natuurlijk.

3. Nude beach

3 looks 1 palette urban decay beached palette
Kleuren: Salt, Blaze, Heatwave, 16th ST, Wedge

Als laatste wilde ik een look maken zónder blauw. Want daar denk je niet zo snel aan als je het palette ziet, terwijl het heel makkelijk te doen is. Met wat koperen kleurtjes in de crease en lichte shimmers op het bewegend ooglid, heb je een alledaagse look in een handomdraai.

Je kan dus meer met het Urban Decay Beached palette dan je op het eerste gezicht zou denken als je even creatief doet. Het is verkrijgbaar bij ICI Paris XL en op urban-decay.nl voor €39,-.