Urban Decay party

Urban Decay party: can you feel the heat? – Vlog + blog

Ik kan het zelf nog steeds niet geloven: ik was uitgenodigd voor de Urban Decay party! Samen met veel andere influencers mocht ik het Naked Heat palette ontdekken onder het genot van wat muziek, hapjes en drankjes. Ditmaal heb ik mijn ‘voorbereiding’ en het event gefilmd en daar heb ik een vlog van gemaakt. Mijn eerste vlog dus! Daarnaast zal ik ook wat foto’s laten zien van het event en de Naked Heat collectie.

Vlog Urban Decay party


Ik hoop maar dat jullie niet geschrokken zijn van mijn naakte gezicht in HD, maar het is zoals het is. Ik ben erg benieuwd of jullie de vlog leuk vonden om te zien en of jullie eventueel meer zouden willen zien. (Dit is voor mij heel eng, dus ik wil alles weten!)

Blog Urban Decay party

Ik heb een geweldige tijd gehad op het Urban Decay event! Ik heb nieuwe mensen leren kennen en heb zelfs nog wat tips uit kunnen delen. Er zijn heel wat foto’s gemaakt en die heb ik nog niet allemaal kunnen ontvangen… Wel heb ik alvast mijn eigen foto’s en die van een paar van andere influencers!

urban decay party amsterdam

Urban Decay party
Met Ela, Selma, Elisa en Stephanie.

Urban Decay Naked Heat palette

Urban Decay party

Urban Decay party

Het event was heel goed verzorgd. Er liepen mensen rond met hapjes en drankjes, er was een DJ aanwezig en het was erg Heated binnen! Tijdens het event werd er ook gefilmd door pro’s, dus ik verwacht nog een leuke video van Urban Decay (NL) zelf. 🙂

Toen ik naar huis ging, kreeg ik nog een goodiebag mee. Hierin zaten het Naked Heat palette en een Vice lipstick in. (Yeah!)

Urban Decay Naked Heat palette

Urban Decay Naked Heat palette

Urban Decay Naked Heat vice lipstick

Conclusie: het event was geweldig en ik kan niet wachten om met de goodies te spelen.

Wat vinden jullie van het Naked Heat palette?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter
– Facebook

2 gedachtes over “Urban Decay party: can you feel the heat? – Vlog + blog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *