Persoonlijk: Mijn goede voornemens voor 2015!

Hey iedereen!

Ik wens jullie een gelukkig en gezond 2015. Ik hoop dat mijn jaar weer geweldig wordt, net zoals 2014, maar dat heb ik echt zelf in de hand. Het afgelopen jaar ben ik erg veranderd en ik heb veel leuke dingen meegemaakt en dat heeft er dan ook voor gezorgd dat ik dit een topjaar vond. Om ervoor te zorgen dat 2015 ook top wordt, heb ik een aantal goede voornemens opgesteld. (Dat doe ik normaal nooit!)


De reden dat ik dit jaar wel een aantal goede voornemens heb, is omdat ik al een tijdje een paar dingen wil veranderen in mijn leven, maar ik heb daar nog geen tijd voor gehad of geen tijd in gestoken. Nu verplicht ik mezelf om dat wél te doen! Dit zijn ze:

1. Afvallen/Gezonder leven
Ik ga er vanuit dat ik afval als ik gezonder ga leven, vandaar het kopje ‘Afvallen/Gezonder leven’. Ik wil alleen nog maar gezonde snacks eten, veel water drinken (,deed ik eigenlijk al,) en ik wil vaker gaan hardlopen. Mijn pa wil meedoen, dus dat komt hopelijk goed. Ik zit nu al te stressen over mijn bikini-figuur…

2. Meer tijd steken in mijn blog (en meer volgers krijgen!)
Om de dag komt er een artikel online en ik check regelmatig hoeveel bezoekers ik heb en of er nieuwe reacties zijn. Ik vind het ongelofelijk leuk om te bloggen, maar het zou extra leuk zijn als er meer mensen in mijn MBFL-community komen! Super gezellig! Ik luister naar alle tips en ideeën van mijn volgers en ik kijk ook regelmatig op hun blogs, omdat ik daar veel van kan leren. Dus volg je mij nog niet, klik dan even hier en klik op Follow. 🙂

3. Een band zoeken en rocken!
Sommigen van jullie weten misschien nog dat ik in een punk/rock-band zong genaamd ‘Fifth Ace’. We waren heel succesvol en kregen veel goede reacties. Helaas zijn we uit elkaar en ik mis het zingen/rocken ongelofelijk erg. Ik wil in 2015 dus weer in een bandje zingen. Ik kan natuurlijk ook solo gaan, maar dan ga ik geen rock doen, want rock is veel leuker als je met meerdere mensen muziek maakt. Ik weet nog niet helemaal hoe ik in een bandje kan komen, maar ik zal mijn best doen.

4. Vaker ontspannen
Ontspannen doe ik veel te weinig en ik zit ook regelmatig aan de medicijnen vanwege de pijn en stress dat ik daardoor heb. Ontspanningstherapie heeft me al goed op weg geholpen, maar nu moet ik het alleen doen. Ik heb een aantal tips geschreven, mocht je ook zo’n stresskip zijn!

5. Meer boeken lezen
Ik ga waarschijnlijk psychologie studeren volgend schooljaar en ik heb gehoord dat je ongelofelijk veel moet lezen. Nu lees ik heel erg langzaam en ik wil mezelf aanleren om sneller te lezen. Daarbij wil ik The Hunger Games uitlezen, maar dan wel de Engelse boeken!

Dit waren mijn goede voornemens voor 2015. Ik zou ook nog willen acteren in 2015, maar dat komt wel goed geloof ik. Ik hoop dat ik binnenkort nog een auditie heb. Hebben jullie nog goede voornemens? Laat het me weten!
xxx Evy

0 thoughts on “Persoonlijk: Mijn goede voornemens voor 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *