milieuvriendelijke glitter

The Shrine komt uit met milieuvriendelijke glitter!

Voor de groene meisjes onder ons: je kan nu de hele dag shinen én milieuvriendelijk(er) bezig zijn. The Shrine, dé plek voor de mooiste glitter in heel Europa, verkoopt nu namelijk milieuvriendelijke glitter. Lees verder om hier meer over te leren!

Groene glitter

De glitter is niet letterlijk groen, natuurlijk; de juiste term voor de glitter is “biologisch afbreekbaar“. Het is gemaakt van milieuproducten zoals cellulose, waardoor het na gebruik kan afbreken. De afbreking kan tot 180 dagen duren, afhankelijk van de omgeving. Plastic daarentegen breekt niet af en kan daarom schadelijk zijn voor het milieu en de dieren die daarin leven. Wil je dus glitteren, maar het milieu niet belasten? Kies dan voor bio glitter.

Een goed begin is het halve werk

The Shrine is mega populair onder de festival liefhebbers, en mede door de aanvraag van deze klanten heeft de shop de bio glitter ontwikkeld. Het is geen nieuw concept, maar het feit dat zo’n bedrijf ervoor kiest om een groene stap te maken, is erg bijzonder en verdient de aandacht. “A small step for a man, one giant leap for mankind.” Nu alle andere cosmeticabedrijven nog!

De milieuvriendelijke glitter van The Shrine is op dit moment te verkrijgen in vier verschillende kleuren. Elk potje kost ongeveer 8 euro en is volledig vegan, dierproefvrij, en biologisch afbreekbaar. Wat wil je nog meer? Je kan het hier zelf bekijken.