green juice natuurlijk presteren

Mijn ervaring met HealthBoost Green Juice

Wist je dat meer dan 90% van de mensen te weinig groente en fruit eet? Toen ik hier achter kwam, schrok ik er wel van. Zelf probeer ik me aan een gezonde leefstijl te houden, maar dat is ook niet elke dag even succesvol. Gelukkig is het nu iets makkelijker geworden om gezond te blijven: met de HealthBoost Green Juice kan je allerlei belangrijke voedingsstoffen en vezels binnen krijgen ter aanvulling van je dieet. Ik mocht deze testen!

green juice natuurlijk presteren

HealthBoost Green Juice van Natuurlijk Presteren

De HealthBoost Green Juice van het merk Natuurlijk Presteren is een poeder van 25 soorten groenten en fruit, probiotica, een aantal superfoods en 3,6 gram vezels. Je mengt een maatschepje aan poeder met water of sap om de drank te maken.

Een aantal voordelen van de HealthBoost Green Juice:

  • 35+ gezonde ingrediënten
  • laag in calorieën
  • plantaardige formule
  • goed voor de gezondheid en darmen!

Mijn ervaring

De Green Juice is ook écht green. Dat was even wennen, want dat ziet er niet per se smakelijk uit. De smaak is daarom beter dan dat het eruit ziet: het is een beetje aan de zoete kant, en de smaak van het ingrediënt Spirulina overheerst. Met sinaasappelsap of toevoeging van zoetstof vind ik de juice het lekkerst.

De sap geeft me ‘s ochtends en ‘s avonds net een beetje extra energie. In deze donkere dagen kan ik erg vermoeid zijn, en deze sap vermindert dat. Ik vind het ook fijn om de sap te nemen na een flinke work-out om de voedingsstoffen in mijn lichaam te herstellen.

Daarbuiten heb ik bij gebruik minder last van mijn prikkelbare darmen. Probiotica en vezels (beide zijn te vinden in de Green Juice) kunnen hier namelijk bij helpen.

Ik gebruik de sap een paar keer per week, dus zo’n pot gaat lekker lang mee!

De HealthBoost Green Juice (300g) is verkrijgbaar op natuurlijkpresteren.nl.