kiehl's winter wonderland

Kerstborrel met Kiehl’s

Ik was laatst uitgenodigd om naar “Kiehl’s Winter Wonderland” te komen in Amsterdam. Ik was mega benieuwd naar wat ze in huis hadden, dus samen met Susan ben ik erheen gegaan. Hier een kleine samenvatting van het event!

Kiehl’s

Kiehl’s is een high-end cosmetica bedrijf met een focus op huidverzorging. Ze gebruiken voornamelijk natuurlijke ingrediënten in hun producten. Je betaalt er iets meer voor, maar de kwaliteit is naar mijn ervaring ook erg goed. (Hier heb ik bijvoorbeeld een review van de glow formula skin hydrator.) Kiehl’s heeft een flagshipstore aan de Kalverstraat in Amsterdam waar je hun producten kan kopen en waar het event werd gehouden.

kiehl's winter wonderland

Kerstborrel

Het event had een fijne huiselijke sfeer, nadat de topdrukte was weggezakt. Het had iets weg van de jaarlijkse kerstborrel van je werk. Er waren drankjes, hapjes en kerstbomen. Met twee aardbei prosecco’s op (yummy!) maakte ik minstens 6 polaroid foto’s met o.a. Susan. Met kerstboom op het achtergrond, natuurlijk.

Kiehl's winter wonderland
Photocredits van de linkerfoto naar Daphne. 🙂

Tussen de foto’s door heb ik hier en daar met verschillende mensen gekletst: over het ‘dagelijks leven’, bloggen, kerstmuziek en de producten van Kiehl’s. Omdat we in de winkel van Kiehl’s stonden, konden we overal wel wat van de producten bekijken. Sommige producten hebben een indruk achtergelaten, zoals de Calendula toner. Hier drijven bloembladen in! Ook leuk om te zien was dat de populairste producten een (limited edition) kersttintje hadden gekregen voor de feestdagen.

Bij vertrek kregen we nog een goodiebag mee met de Midnight Recovery Concentrate erin. Ook met een kersttintje!

kiehl's winter wonderland

Happy holidays

De Kiehl’s Winter Wonderland was voor mij de perfecte start van mijn kerstvakantie. Het event zelf was niet heel bijzonder, maar het was zeker heel fijn. Het was fijn om mensen te ontmoeten en te spreken; allen met dezelfde passie. Dit alles gaf mij een heerlijk kerstgevoel!

Hele fijne kerstdagen gewenst!