natural brows itslikelymakeup

5 struggles van make-up liefhebbers

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste producten, trends en tips binnen de make-up wereld komt met een prijs! Letterlijk een prijs, want make-up verzamelen moet wel één van de duurste hobby’s zijn. Een potje met gekleurde wenkbrauwgel voor 30 euro? We hebben het ervoor over, want Anastasia is onze beste vriendin. Herkenbaar? Lees hier alle struggles die je als make-up liefhebber meemaakt.

1. Als je je loon ontvangt, geef je alles uit aan make-up webshops

Net je loon ontvangen en gelijk klaar om alles uit te geven! Al een maand kijk je uit naar dat ene palette of die matte lipstick en nu kan je het eindelijk aanschaffen. Aanvallen maar! En dan weer de hele maand niet naar je rekening kijken.

2. Overal liggen make-up remover doekjes

Je kent alle soorten en maten en je hebt ze elke dag nodig: zelfs als je je make-up aanbrengt. Je wing leek nog zo goed te gaan bij de first try, maar helaas: daar gaan weer drie doekjes… En als de eyeliner vervolgens gelukt is, heb je geen energie meer om ze op te ruimen. De doekjes zijn uiteindelijk overal in huis te vinden.

3. Je kwasten zijn altijd toe aan een schoonmaakbeurt

De regel is bekend: je moet wekelijks je kwasten schoonmaken. Maar wie doet dat nou? Je kan ook gewoon nieuwe kopen… totdat die ook te vuil zijn geworden en je erachter komt dat het teveel geld kost. Dan heb je geen keuze meer.

makeup set up

4. Iedereen wil make-up advies van je

Je vriendinnen en familieleden kijken naar je op als ze weer een prachtige selfie voorbij zien komen op Instagram. Ze laten het ook duidelijk weten: als ze een nieuwe foundation zoeken ben jij de eerste die ze berichten. Natuurlijk voel je je gevleid dat ze jou zien als dé expert! Zolang ze je niet te vaak nodig hebben.

5. Je moet soms drie weken wachten op een product

Wij make-up liefhebbers hebben het geduld van een engel, want na al het wachten op bestellingen uit alle hoeken van de wereld is niets meer te gek. Colourpop, Kylie Cosmetics… Het duurt even, maar dan heb je ook wat! En tijdens het wachten heb je alweer kunnen sparen voor je volgende bestelling. Dat is pas multitasken!

We hebben het soms zwaar te verduren als make-up liefhebbers en daarom zeg ik dat we onszelf wel mogen verwennen met een nieuwe lipstick. Dat hebben we wel verdiend na al die moeite, toch?

Zijn de struggles herkenbaar?

Liefs,

Evy

8 gedachtes over “5 struggles van make-up liefhebbers”

  1. Oeh dit is te herkenbaar. Zeker dat eerste puntje. Hoe hard ik het ook probeer, ik geef altijd meteen weer geld uit aan makeup als ik m’n salaris binnen heb. En als de verzending enorm lang duurt kan het ook nog wel eens gebeuren dat ik tussendoor iets anders bestel omdat ik zo ongeduldig ben haha.

  2. Haha, leuke struggles! Ik heb ook een struggle met dit weer: ik wil me uitgebreid opmaken, maar het zweet er zo weer vanaf.. En dat van die kwasten, tja, ik weet niet eens meer zeker wanneer ik ze voor het laatst gewassen heb.. Oeps!

    1. Haha, dat is inderdaad een echte struggle! Ik was al van plan daar binnenkort een artikel over te maken. 🙂 En over de kwasten… Ik kan niets anders zeggen dan: same.

  3. Haha bijna alles herkenbaar maar de eerste struggle het meest🙈 Zo lastig als er net op dat moment een nieuwe collectie of product is uitgekomen… Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *