Mijn ervaring met Plant Rebelz

Als je mijn Instagram account volgt, is het je misschien wel opgevallen dat ik dol ben op planten en stekjes! Ik heb pannenkoekenplanten, een hangplant stekje, een succulent stekje, een cactus, ga maar door… Het enige wat miste was een grote opvallende huiskamerplant. Ik was daarom dolblij toen Plant Rebelz mij contactte voor een samenwerking!

Ervaring Plant Rebelz

Op de webshop van Plant Rebelz koos ik voor de Monstera Deliciosa. Deze exotische plant wilde ik al heel lang, en heel graag, in huis hebben. Het is een prachtige plant die weinig zorg nodig heeft; wat het precies nodig heeft, staat netjes beschreven op de website.

Bezorging

Binnen 1 dag was de plant al in huis dankzij de bezorging met “Red je Pakketje”. Ik kende dat niet, maar ik vond het een hele fijne bezorgservice. Ik kreeg genoeg tracking updates, inclusief een sms’je precies 5 minuten voordat ze aan de deur stonden.

De plant was netjes ingepakt in een ruime doos, met extra ondersteuning bij de stengel en met een plastic zak om de potgrond heen. Er kon absoluut niets misgaan.

ervaring met plant rebelz
plant rebelz monstera

De plant!

Wauw, wat een mooierd. De Monstera is een prachtstuk! Hij is goed verzorgd, geen bruine plekjes of beestjes te zien. Hij is een beetje scheef gegroeid, maar dat is zo weer ‘recht te trekken’ met ander lichtinval. Ik ben er super blij mee.

Al met al, topservice en goede kwaliteit!