Leuke last-minute kerstcadeaus voor dames 2022

Volgende week zijn de kerstdagen weer aangebroken! De tijd is zo snel gegaan. Misschien zelfs een beetje te snel? Heb jij al wel alle cadeaus onder de boom liggen? Zo niet, do not stress, ik kan je helpen! In deze blog laat ik je zes leuke items zien om cadeau te doen aan die dierbare vrouwen in je leven; ter inspiratie! Deze kerstcadeaus voor dames wijken uit qua prijs: er zitten een paar budget opties bij, en een aantal luxere items. Kijk gauw mee!

kerstcadeaus voor dames
Collage met leuke kerstcadeaus voor dames.

Leuke kerstcadeaus voor dames 2022

Onderstaand lijstje bevat de linkjes en prijzen van de items in de collage. Deze zijn genummerd.

1. Gouden oorringen van NA-KD – €17,95

Basic gouden en zilveren oorbellen doen het altijd goed. Ze passen bij bijna alle outfits, en zijn geschikt voor alle gelegenheden. Je zit nooit fout met een basic setje! Dit setje van NA-KD vond ik extra leuk vanwege de organische vormen.

2. Telefoontasje van Vilix – €34,95

Naast dat dit telefoontasje erg trendy en stijlvol is, is het ook zó ontzettend handig. Je kan meer dan alleen je telefoon erin kwijt, want er is namelijk nog ruimte over voor bankpasjes, een paspoort en sleutels. Het is een soort mini-handtas/portemonnee combinatie. Het is super fijn om mee op stap te gaan. Niet onbelangrijk: het leer is vegan!

3. Kopje van Blond Amsterdam – €9,95

Ik word altijd blij van een mok of kopje van Blond Amsterdam. Met deze leuke en motiverende tekst erop (“you go girl”), is het een ideaal cadeautje voor onder de boom.

4. Eye Opening Mascara van Bobbi Brown – €21,72

Mascara is onmisbaar in een make-up routine. Daarom is het erg jammer dat ze om de paar maanden vervangen moeten worden… Geef een mascara van een top merk, zoals Bobbi Brown, cadeau; en de ontvanger zal zeer blij zijn.

5. Face Magic Drops van Collistar 30ml – €24,95

Dit product is een lifesaver in de winter. De face drops kun je mengen met een dagcrème of ‘zonder iets’ smeren op je gezicht, voor een gezonde gebruinde look zonder dat je daarvoor op vakantie hoeft te gaan.

6. Make-up tas groen van HEMA – €6

Als je allerlei beauty gifts geeft, is een make-up tasje natuurlijk extra handig. 😉 De HEMA komt altijd met fijne prijsjes.

Veel succes met de kerstinkopen! Mocht je vastlopen, laat dan even een reactie achter en ik help je graag verder.

*Deze blog is gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *