zonnebrand met glitter

Zonnebrand waarmee je kan glitteren!

Oke, leef je even in: je ligt op het strand in een warm land, je hebt je favoriete bikini aan, er staat een lekker muziekje op, en je glittert net zoals de zee. Deze droom kan werkelijkheid worden, want Sunshine & Glitter heeft een zonnebrand met glitters uitgebracht.


Zonnebrand met glitter

Het merk ‘Sunshine & Glitter‘ verkoopt allerlei zonproducten met glitter erin. De meeste producten zitten vol antioxidanten en fijne voedingsstoffen, dus ze zijn lief voor je huid. De glitter is in sommige producten biologisch afbreekbaar en daardoor zijn die veilig voor het milieu (yes!). De zonnebrand is verkrijgbaar in verschillende kleuren glitter en in verschillende zonnefactoren.

Leuk én belangrijk

Zonnebrand is enorm belangrijk, maar best makkelijk over het hoofd te zien. Dit product maakt het veel aantrekkelijker om vaker zonnebrand te gebruiken, omdat het er bijvoorbeeld op festivals erg leuk uitziet. Ook met zonnebrand word je bruin, en loop je gelukkig minder kans op een verbrande huid. Op de lange duur kan het zelfs rimpels voorkomen. Zo kan je er over 40 jaar nog steeds goed uit zien op zomerfestivals en beach parties.

De zonnebrand is te verkrijgen vanaf ongeveer 15 euro. De glinsterende aftersun producten en lotions zijn goedkoper dan de zonnebrand. Hier shop je alles (maar denk aan de invoerkosten)!