Review: Freeman facial anti-stress mask

Hey!

Al eerder heb ik twee maskers van Freeman gekocht en ik heb ontzettend van ze genoten. Nu ben ik in het Kruidvat ook een maskertje tegengekomen met een hele leuke naam: “facial anti-stress mask”. Nu denk ik niet dat het masker helpt tegen toetsweek-stress, maar het heeft me wel laten ontspannen bij het aanbrengen en drogen. Het maskertje bevat Dode Zee mineralen, ontvet de huid en reinigt de poriën. Dat is precies waar ik last van heb! Dit maskertje is top voor die irritante T-zone.


Ik heb dus last van een vettige huid bij mijn T-zone en ik vind mijn poriën verschrikkelijk. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik dit maskertje kocht. Toen ik het wilde aanbrengen schrok ik wel even: Het maskertje is net zo blauw als de verpakking! Ik leek wel op een smurf toen ik het op mijn gezicht had. Ik merkte op dat het maskertje vochtiger was dan het kleimaskertje van Freeman en het duurde dan ook langer voordat het droog was. Het duurde ongeveer een half uur tot de plekken met normale dekking opgedroogd waren.

Het maskertje is vervolgens wel heel makkelijk te verwijderen. Afspoelen met warm water werkt heel goed. Ik merk geen verschil met het kleimaskertje bij het afspoelen. Toen mijn gezicht droog was, merkte ik het effect. Mijn huid was totaal niet vettig en het voelde erg schoon en glad aan. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar mijn poriën leken de hele dag ook minder op te vallen. Dat zou een geweldig voordeel zijn! Mijn T-zone heeft ongeveer twee dagen lang schoner gevoeld dan normaal, dus ik ga dit maskertje zeker vaker gebruiken. Het maskertje heeft wat onzuiverheden als puistjes verminderd. Ik heb ’s nachts wel op een handdoek geslapen, dus ik denk dat de combinatie van het masker en de handdoek ervoor heeft gezorgd dat ik nu weer een zuivere huid heb. (Voor meer tips tegen puistjes klik je hier.)

Ik ben dus alweer tevreden met de kwaliteit van de maskertjes van Freeman. Het lijkt me leuk om er nog meer te testen, maar dan is het wel beter dat ik deze eerst op ga maken! Welke vind jij dat ik beslist moet proberen?
xxx Evy

0 thoughts on “Review: Freeman facial anti-stress mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *