Review zijden accessoires van Curly Girl Method NL

Ik werd onlangs benaderd door Curly Girl Method NL om een aantal zijden haaraccessoires te proberen. Ik kreeg ‘the golden set’ met een slaap bonnet, small scrunchie en medium scrunchie. De producten zijn van 100% moerbei zijde, en dat is goed voor je krullende haren. In deze review leg ik meer uit!

curly girl method nl

Waarom zijde voor krullend haar?

Curly Girl Method NL verkoopt zijden haaraccessoires voor krullend haar. Zijde heeft namelijk meerdere voordelen voor het haar (niet alleen voor krullend haar):

  • Het vermindert pluis en klitten
  • Het voorkomt breken van het haar
  • Het vermindert haarverlies
  • Het is van 100% natuurlijk materiaal, en is hypoallergeen en anti-bacterieel
  • Het werkt hydraterend d.m.v. het behoud van natuurlijke oliën van je haar

Het is geschikt voor kinderen, volwassenen, en alle typen haar.

The golden set die ik ontving, bevat een slaap bonnet, small scrunchie en medium scrunchie. Ik heb ze een tijdje getest om een mening te kunnen vormen! 🙂

curly girl method nl review

Review Curly Girl Method NL

Ik heb de slaap bonnet voornamelijk gebruikt om mijn haren in te drogen. Door ze in ‘krullende positie’ op de hoofdhuid te leggen en te drogen, worden je krullen veel meer uitgesproken. Ik deed dit altijd met behulp van een t-shirt en elastieken, maar met de slaap bonnet kon ik makkelijk en snel weer verder met andere taakjes. De slaap bonnet heb ik ook weleens gebruikt tijdens het slapen, mijn haar bleef dan beter in model, maar ik vond het koord aan de slaap bonnet niet prettig tijdens het slapen.

De medium scrunchie vond ik chill om mee te nemen naar werk of events. De gouden look is heel vrolijk en opvallend. Ik heb niks om over te klagen. 🙂 De small scrunchie (vergelijkbaar met een dik elastiek) gebruik ik niet vaak, omdat ik dan liever de medium scrunchie meeneem. De small scrunchie is minder opvallend dan de medium scrunchie.

curly girl method nl review

Ik blijf de producten zeker gebruiken! En met de code EVY15 krijg je 15% korting bij de webshop van Curly Girl Method NL!