shea moisture haarmasker review

Review Shea Moisture haarmasker

Als je mijn laatste CG-methode update heeft gelezen, weet je dat ik meer producten van het merk Shea Moisture wilde uitproberen. De shampoo en conditioner van dit merk waren mij goed bevallen, maar ik wilde extra verzorging voor mijn geverfde plukken haar. Toen kwam ik de Shea Moisture Strengthen & Restore Treatment Masque (haarmasker) tegen!

shea moisture haarmasker review

Shea Moisture Strengthen & Restore haarmasker

Het haarmasker bevat producten als Jamaicaanse castorolie, sheaboter, pepermunt en appelazijn om het haar te versterken en haargroei te promoten. Daarbij bevat het geen sulfaten, parabenen, ftalaten, minerale olie en synthetische kleurstof. Het past dus perfect in een Curly Girl routine.

Het haarmasker kost €14,95 voor 340g; ik gebruik het masker eens per week, dus je kan er lang mee doen.

review haarmasker shea moisture strengthen and restore

Review haarmasker van Shea Moisture

Ik gebruik het haarmasker dus eens per week op nat, schoon, haar. Ik breng een ruime hoeveelheid in, borstel mijn haren vervolgens uit, en laat het masker zo’n 30 minuten onder een plastic folietje zitten. Mijn haar zit dan op dat moment in een krul. Na de 30 minuten spoel ik het masker eruit.

Mijn haren zijn na gebruik altijd weer enorm zacht. Het maakt mijn haar (tussen wavy en curly in) ook niet zwaar, waardoor mijn krullen toenemen. Dit effect duurt meestal een paar dagen. Daarom voelt eens per week eigenlijk net niet genoeg voor mij, maar het kost helaas zoveel tijd. Desondanks, is dit mijn favoriete ‘wash’ van de week. Het masker ruikt ook erg lekker, naar een soort vanille-/chocoladegeur! Ik raad het aan. 🙂

Ik zal snel weer een Curly Girl update plaatsen!