nyane

Deze dame heeft een bos haren om jaloers van te worden

Als je verslaafd bent aan Instagram, ben je haar misschien al tegen gekomen: Nyané Lebajoa. Deze influencer staat bekend om haar prachtige make-up looks, fashion plaatjes en natuurlijk haar weelderige bos haren! Word jij hier ook zo jaloers van?

Nooit een bad hair day

Nyané weet wel raad met veel haar. Ze stopt er desnoods wat attributen in, zoals vlinders en bloemen, om het wat op te leuken. En als ze gaat zwemmen maakt ze een geweldige messy bun. Hoe kan messy toch zo mooi zijn?

Even lenen?

Je kan de haren van Nyané zo uit je kast halen als je dat wil: Nyané is namelijk haar eigen pruiken webshop gestart! Op moodhairinc.com zijn momenteel drie stijlen verkrijgbaar. Je kan lokken kopen in het blauw, roze en natuurlijk grijs á la Nyané style. Er hangt wel een prijskaartje aan… Van 400 euro om precies te zijn. Maar hey, dan heb je wel gratis shipping!

Juist. Nyané heeft haren om ongelofelijk jaloers van te worden, dagen van te dromen en uiteindelijk van te leren dat je ze nooit zult hebben. Zo gaat het leven.

Meer That Kind of Vibe zien? Volg op Facebook!

Een gedachte over “Deze dame heeft een bos haren om jaloers van te worden”

  1. Ohhhh die haren! Wat zijn ze prachtig zeg, ik vind de kleur haar ook echt geweldig staan. De pruiken zijn wel duur alleen, iets te duur voor mij… Al zou ik er geen nee tegen zeggen om een dagje met die mooie haren rond te lopen! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *