CG-methode 7 maanden

7 maanden aan de CG-methode (CG-methode #4)

Het is even geleden dat ik de laatste CG-methode update plaatste. Ik doe nu meer dan een half jaar aan de CG-methode en ik zie mega veel verschil over de maanden heen. Kijk je mee?

CG-methode 7 maanden

7 maanden aan de Curly Girl methode

Net als in mijn laatste post, ben ik nog steeds fan van Shea moisture shampoo & conditioner en de Nature Box Anti-klit spray. Ik gebruikte de laatste maanden de Shea Moisture shampoo en conditioner van de Strengthen & Restore lijn. Deze beviel me helaas minder goed dan de Curl & Shine lijn. Mijn haar is de laatste periode slapper en pluiziger geworden. Dus de komende tijd ga ik óf terug naar Curl & Shine, of ik probeer een van de andere vele lijnen. Ik zie gelukkig wel veel meer volume!

Mijn haren tussen 6-7 maanden CG-methode.
Links handdoekdroog haar. Rechts volledig droog haar.

Dat mijn haren pluiziger zijn, zou kunnen komen door de vakantie en zon, en/of haarverf. De plukken haar die geverfd zijn, zijn sowieso extra gevoelig voor pluis, maar het is nooit eerder in mijn CG-journey zo erg geweest. Daarom gok ik dat het een combinatie is van… Ik hoop dat het met nieuwe shampoo en conditioner weer op te lossen is. Ook mijn haarmasker van Shea Moisture doet het altijd goed, en die zal ik weer vaker gebruiken.

Ik zit er ook aan te denken om mijn haren korter te knippen voor meer krullen, maar daar ben ik nog niet over uit! Ik ben namelijk dolblij met mijn huidige haarlengte, en ik zou het erg zonde vinden van alle tijd die ik eraan heb besteed.

7 maanden curly girl methode
Mijn haren over de maanden heen.

Ik wil over een paar maanden weer ik nieuwe update plaatsen. Hopelijk heb ik dan de holy grail shampoo en conditioner gevonden voor mijn haar en heb ik het wel/niet bijgeknipt. 🙂

Tips zijn altijd welkom! Ik zie ze graag in de reacties. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *