4 maanden curly girl methode cg methode

4 maanden aan de CG-methode (CG-methode #3)

Tijd voor een nieuwe update! Zo’n 4,5 maanden geleden begon ik aan de ‘Curly Girl’ methode. Wat dat precies inhoudt, lees je hier. In deze blog geef ik je een update over de veranderingen in mijn krullen sinds mijn laatste update, en welke producten ik graag (en niet graag) gebruik, met foto’s!

4 maanden curly girl methode

Update: hoe gaat het 4 maanden later met de curly girl methode?

Ik sta er positiever in vergeleken met de vorige update! Mijn krullen krijgen meer definitie en meer volume. Vooral mijn nieuwe babyhaartjes krullen veel. Nog steeds ben ik aan het uitpluizen welke producten goed werken voor mij. In de laatste maanden heb ik geleerd dat mijn haren lichte producten nodig hebben. Daarom heb ik voor het eerst een conditioner gebruikt voor wavy hair. Deze was helaas niet voedend en hydraterend genoeg voor mijn haar, maar hij was in ieder geval wel licht. Verder blijft de Nature Box Olive Anti-Klit Spray een favoriet van mij.

curly girl methode na 4 maanden

De komende tijd wil ik nieuwe conditioners, haarmaskers en stylingproducten gaan gebruiken. Ik wil opnieuw de Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Conditioner aanschaffen (of een variatie daarop). Verder moet ik nog uitzoeken wat ik wil! Tips zijn altijd welkom. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *