1,5 maand aan de CG-methode (CG-methode #2)

Ongeveer 1,5 maand geleden had ik aangekondigd dat ik aan de Curly Girl methode zou beginnen. Alles is tot zover prima verlopen, met een paar struggles die ik graag wil delen. In deze blogpost laat ik ook nog de voor en na foto’s zien, en vertel ik je welke producten hebben gewerkt (en welke niet…).

curly girl methode na een maand

Update: hoe gaat het met de curly girl methode?

In het kort: Mwaaah. Mijn krullen doen het primaaa. Ik heb minder pluis, en meer gedefinieerde krullen na 1,5 maand op CG producten. Maar ik begin te geloven dat mijn haren een eigen wil hebben (hoort dat er soms bij?). De ene dag heb ik namelijk volle krullen, en de andere dag staan mijn haren alweer plat.

Soms hangt dit af van de producten die ik heb gebruikt en hoe ik mijn haren heb gedroogd (bijv. heb ik mijn haren net gewassen met shampoo, heb ik een anti-pluis product gebruikt, heb ik een stylingsproduct gebruikt, heb ik geföhnt, of heb ik niks met mijn haar gedaan…).

Het is letterlijk even uitpluizen wat goed is voor mijn haar! Ik heb al wel een paar dingen opgemerkt die consistent zijn:

  • Andrélon producten zijn voor mij een no-go (ik weet niet waarom – mijn haar wordt er slap en plat van)
  • De Shae Moisture producten zijn geweldig voor een volle bos krullen
  • Een stylingsproduct in combinatie met föhnen is 100x mooier dan het product natuurlijk laten drogen
  • En, föhnen zonder een stylingsproduct in het haar is vragen om (pluis)problemen

Verder vind ik de Nature Box Olive Anti-Klit Spray  (leave-in product) wel fijn, maar hij gaat snel op. Ik heb onlangs 2 flessen bijbesteld. Ik hoop dat dat genoeg is voor de komende tijd!

een maand op curly girl methode

Je ziet toch wel een duidelijk verschil tussen de voor en na foto’s. Eind deze maand laat ik ook een stuk haar afknippen bij de kapper, en ik denk dat dat nog meer verandering teweeg gaat brengen! Over 1-2 maanden zal ik weer een nieuwe update plaatsen over de curly girl methode. 🙂

Een gedachte over “1,5 maand aan de CG-methode (CG-methode #2)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *