Wishlist: e.l.f., NYX & Born Pretty Store

Hey!

‘Wishlists’ waren vroeger mijn ‘shoppinglists’. Ik plaatste deze regelmatig op mijn blog en een tijdje later had ik dan al een aantal items van de wishlist in huis. Nu ik student ben en op kamers zit, zijn wishlists wel echt wishlists geworden: Ik kan alleen maar wensen dat ik ooit nog iets van de wishlist kan kopen! Nu ben ik ook niet zó arm dat ik niks meer kan kopen, maar opletten is het wel. Ik heb daarom een make-up wishlist gemaakt die bestaat uit relatief goedkope items. Dat is voor iedereen handig! Misschien dat ik dan toch nog wat dingen kan aanschaffen…

1. e.l.f. Makeup Lock & Seal
Dit product van e.l.f. is bedoeld om make-up zo lang mogelijk te laten blijven zitten. Dat lijkt me super, maar het is niet de reden dat ik het wil kopen. Ik wil dit product namelijk gebruiken als glitter adhesive. Glitter adhesive is bedoeld om glitter op je make-up aan te kunnen brengen, als een soort lijm, maar deze zijn vaak duur of niet te koop in Nederland. Ik ben ooit tegengekomen dat de Makeup Lock & Seal van e.l.f. een goed alternatief is. Het kost €4,00.

elf

2. NYX HD Studio Finishing Powder
‘Baking’ is nog steeds een trend in de make-up wereld en ik zocht daarvoor een betaalbare poeder. Ik vond in een artikel dat de NYX Studio Finishing Powder een goede optie is. Ik wil dit heel graag proberen. De poeder moet officieel gebruikt worden als translucent gezichtspoeder. Mocht hij dus niet werken voor het ‘baken’, kan ik hem alsnog goed gebruiken. Hij kost €11,95 bij Douglas.

NYX-Poeder-Studio_Finishing_Powder

3. False eyelashes Born Pretty Store
Bij Born Pretty Store zijn heel veel goedkope (nagel)accessoires en cosmeticaproducten te vinden. Ik ken de webshop al een tijd, maar ik heb er nog nooit iets aangeschaft. Ik wil het wel proberen, want ik zie zoveel leuke dingen voorbij komen! Ook nepwimpers in alle maten en kleuren! Ik wil graag nepwimpers om mijn make-up looks te verbeteren. Bij Born Pretty Store heb ik keuze zat. (En met de code QWST10 kan je 10% korting krijgen!)

bornprettystore.png

Vind jij dat ik nog iets mis in deze budget wishlist? Ik hoor het graag!

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Wishlist: e.l.f., NYX & Born Pretty Store

  1. Leuk om jou wishlist te zien. Op die van mij staan veel producten van Elf. Een wishlist hou je altijd. Wanneer ik één ding ervan af kan strepen kan ik er meteen tien bijschrijven ;p -x-

  2. Ik wist niet dat dat potje van ELF als een glitter adhesive werkte! Goed om te weten 😀 Die poeder wil ik eigenlijk ook wel proberen! Ik koop de laatste tijd totaal niet budget dus kan je verder niet helpen met je lijstje :O het arme studentenleven wordt wel beter hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *