Persoonlijk: The Conjuring 2, laatste tentamen en Benefit!

Hey!

Vandaag had ik (hopelijk) mijn allerlaatste tentamen van dit schooljaar. Dit betekent dat ik officieel geen feut meer ben en al bijna op de helft van mijn bachelorstudie zit! Als pre-party ben ik naar the Conjuring 2 in de bios geweest, heb ik make-up kwasten besteld en ben ik voor het eerst in een gay bar geweest. En oja, ik ga verhuizen!

Snapchat-1184507129603380655

Drankjes doen
Afgelopen zaterdag was ik het een beetje zat om te leren voor mijn tentamen, dus ben ik drankjes gaan doen met wat mensen. Ten eerste gingen we naar een biercafé, waar we allerlei verschillende bieren hebben gedronken. Later in de avond werden we toch wel heel nieuwsgierig naar de gay bar in de buurt. Ze draaiden erg leuke muziek en hadden een aantal goede shots! Ik heb wel gedronken met mate, zodat ik de volgende dag weer gefocust kon zijn op het tentamen. De echte party komt later wel.

Leeg
Nu is het zo dat ik de volgende dag weer geen zin meer had in leren. Ik was zo erg afgeleid dat ik tijdens het leren make-up kwasten van Boozyshop heb besteld en oude K3 nummers ging luisteren. Ik ben vervolgens zelfs nog met mijn vriend naar de bios gegaan om The Conjuring 2 te zien. Normaal ben ik een top-student en zou ik dit niet doen, maar het was op. Mijn motivatie, aandacht, interesse… Helemaal op.

The Conjuring 2
In de bios was het drukker dan verwacht. Soms wel vervelend, want ik schrok me dood als iemand iets liet vallen of een flesje opende. Tijdens de film ben ik een paar keer zo hard geschrokken, dat ik mijn nek verrekte. AU! Verder had de film een goed verhaal en was het op sommige momenten zelfs romantisch.

Hét tentamen
Gisteren had ik dus mijn laatste tentamen van het schooljaar. Tot nu toe had ik al mijn tentamens dik gehaald, maar dit tentamen was zó lastig. Ik wacht met spanning op de uitslag! Ik ben benieuwd. Ik weet gelukkig wel dat ik sowieso naar het tweede leerjaar mag.

Alweer verhuizen?
Ik had het al kort benoemd, maar ik ga dus weer verhuizen. In februari verhuisde ik van Zaltbommel naar Utrecht om daar op kamers te gaan. Per 1 augustus zeg ik mijn kamer op en ga ik bij mijn vriend wonen in Den Bosch. Ik heb er heel veel zin in. We zijn al druk bezig met de inrichting.

En al je make-up dan?
Mijn make-up moet natuurlijk ook mee. Ik heb het gelukkig netjes georganiseerd en het is makkelijk te verhuizen. Mijn make-up collectie breidt zich tevens nog uit! Ik krijg van Douglas een aantal Benefit producten om te testen. Yay! Ik ben één van de veertig gelukkigen.

Kortom: De afgelopen dagen waren ongelofelijk spannend en ontspannend!
Zijn jullie al (bijna) klaar met het huidige schooljaar?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

Vergeet niet mee te doen aan de winactie!

0 thoughts on “Persoonlijk: The Conjuring 2, laatste tentamen en Benefit!

  1. Heb veel verhalen gehoord over de film dus ik ben wel heel benieuwd geworden! Veel succes en plezier met de verhuizing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *