New in: H&M Beauty – oogschaduw en oogpotlood

Zondag was ik lekker aan het uitkateren met mijn nichtje bij Bagels & Beans. Omdat we toen toch al in de stad waren, gingen we even shoppen. Op het moment dat we bij de H&M binnen waren, viel mijn oog op het nieuwe H&M Beauty gedeelte. Ik, als make-up liefhebber, ging gelijk rondneuzen en vond twee items die ik mee naar huis wilde nemen.

dsc09523

DSC09527.JPG

De items die ik had gekocht zijn de Infinite Impact eye colour in de kleur ‘Stargazer‘ en de Colour Essence eye pencil in de kleur ‘Into The Blue‘. Ik vond dat mijn make-up collectie wel wat felblauw kon gebruiken.

DSC09529.JPG

DSC09532.JPG

dsc09542

dsc09546

dsc09544

Stargazer is een ongelofelijk prachtige blauwe glitteroogschaduw. Het pigment dat eraf komt is geweldig. De glitters in de oogschaduw zijn lichtblauw, en dat maakt de kleur nog intenser.

dsc09533

dsc09536

Into The Blue is een metallic blauwe oogpotlood. Hij is felblauw, met een lichtere toon dan Stargazer. Ook dit oogpotlood heeft veel pigment. Het kost een klein beetje moeite om het goed op de waterlijn te krijgen, maar als het lukt, heb je een prachtig resultaat! Het metallic effect valt niet zo op, wat ik zelf fijn vind. Met deze kleur op je waterlijn spreken je ogen pas écht.

dsc09548

dsc09549

dsc09550
Boven: Stargazer, onder: Into the blue. De swatches zijn niet bewerkt.

De twee producten gaan heel goed samen, doordat Into The Blue qua kleur heel veel lijkt op de glitters in Stargazer en de felheid heeft van het oogschaduwpigment. Beide kleuren zijn nog meer op te bouwen met meer lagen.

Vind je ze ook niet prachtig? ♥

Stargazer is te koop (in de winkel) voor €5,99 en Into The Blue is te koop (in de winkel en online) voor €4,99.

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

4 gedachtes over “New in: H&M Beauty – oogschaduw en oogpotlood”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *