Make-up look: Purple vibes

Vorige week woensdag was mijn moeder jarig. We zouden die dag in de stad gaan lunchen en bij mijn ouders thuis avondeten. Voor zo’n gelegenheid wilde ik natuurlijk wel leuk opgemaakt zijn. De favoriete kleur van mijn moeder is paars, dus wat zou er beter geweest zijn dan een paarse make-up look?

DSC09067.JPG

DSC09083

Voor de basis gebruikte ik the usual stuff: foundation van l’Oréal, de Benefit Cosmetics’ BROWVO! en ka-BROW! voor de wenkbrauwen, een HEMA bronzer, een Miss Sporty blush en het Solstice palette van Sleek makeup voor de glow.

DSC09026

Op mijn ogen droeg ik twee basiskleuren uit een MUA palet om mee te beginnen: gebroken wit en lichtbruin. Daarna gebruikte ik de supershock shadows Bill, Girl Crush en I heart this van Colourpop Cosmetics. Ik eindig een ooglook altijd met een liquid eyeliner van de HEMA. Om het helemaal af te maken breng ik de wonderpencil van NYX Cosmetics aan op de waterlijn. Mascara is ook niet te vergeten.

DSC09032 (2)

DSC09033 (2)

Ik droeg die dag de Vivid Matte Liquid in de kleur 45 (Possessed plum) van Maybelline op mijn lippen. Daaronder moest ik wel een lippotlood gebruiken. Deze was van Essence en heet Plum Cake (nr. 07).

DSC09055

Ik vond paars altijd erg lastig om mee te werken, maar ik denk dat ik er langzaam beter in begin te worden. Het is nu misschien nog subtiel, maar ik hoop er in de toekomst hele gave looks mee te maken.

Wat vinden jullie van deze make-up look?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 thoughts on “Make-up look: Purple vibes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *