Make-up look: Blues

’s Ochtends als je opstaat is het donker buiten. ’s Avonds als je onderweg bent naar huis van school of sporten, is het donker buiten. De dag wordt steeds korter en daar kan je wat somberder van worden. De Monday Blues is dan ook een welbekende term in de herst- en wintermaanden. Wel zo toepasselijk dat ik dan een make-up look maak met blues. Hopelijk worden jullie wat minder somber van de shimmer en glitter. 🙂 Bij mij heeft het in ieder geval goed geholpen.

dsc09756-2

dsc09688-2

dsc09674-2

De oogschaduwen die ik heb gebruikt zijn Colourpop Cosmetics’ FluteCrenshaw en Party time, MUA’s Midnight, en H&M’s Stargazer. Het blauwe oogpotlood op de waterlijn is H&M’s Into the Blue. De glitter is van LA Splash Cosmetics en heet Platinum Fizz. De lashes zijn KARA Lashes #117.

dsc09713-2

dsc09667-2

dsc09686-2

De wenkbrauwen heb ik opgemaakt met de Dope Taupe Pencil van Colourpop Cosmetics. De highlighter bestaat uit Hemiphere en Subsolar uit het Solstice Highlighting Palette van Sleek, en Stole the Show van Colourpop Cosmetics. Jep, er was heel veel Colourpop op mijn gezicht.

dsc09733-2

De blush is Love van Makeup Revolution. Op mijn lippen droeg ik OG Ghoulish van LA Splash Cosmetics.

dsc09762-2

Veel producten, veel koele tonen, en veel blues. Wat vinden jullie van mijn look?

Liefs,

Evy

Meer zien? Volg me via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

12 thoughts on “Make-up look: Blues

  1. Mooi opgemaakt! Moet wel eerlijk toegeven dan het kleurtje op de lippen niet zo mijn ding is. De glitters op je ogen zijn wel wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *