Inspiration: Camel

Hey!

Camel is een kleur dat ik de laatste tijd veel heb gezien in fashion. Het gaat dan met name om jassen, hoeden en schoenen. De kleur is ook erg leuk voor truien en tops. Camel is een warme beige/bruin-achtige kleur. Ik wilde wat inspiratie opdoen hierbij en ben een paar items tegengekomen die ik met jullie wil delen. Ik denk namelijk dat deze items goed bij elkaar passen rondom de kleur camel en het camel-gekleurde item is daarin het middelpunt.

camel inspiratie

Ik heb de jas van Esprit gekozen als middelpunt. Simpelweg omdat jassen mij altijd een eerste indruk geven en dan kijk ik pas naar details. De kleur van de jas komt ook sterk in de buurt bij wat ik in gedachten had. Verder is deze jas erg neutraal, waardoor deze bij veel stijlen is te gebruiken. Dat is voor mij alleen maar handig, aangezien ik bijna elke dag van stijl wissel.

Ik vind (antiek) rood erg mooi bij camel passen, vandaar dat ik de MAC lipstick in Antique Velvet en de Van Haren schoenen erbij heb gekozen. De kleur geeft een chique vibe aan het totaal. Dat is iets wat ik vaak erg kan waarderen.

Nu ben ik ook erg fan van Daniel Wellington! Ik heb een Classic horloge met een zwart leren bandje, maar bij camel vind ik het bruine leren bandje mooier. De kleur van de kast is roze goud. Ook dat vind ik mooier bij camel dan de andere optie; zilver.

Het laatste item is de shopper van de HEMA. Het zwarte imitatieleer vind ik erg gaaf bij het suède deel van de shopper. De suède is zelf ook camel gekleurd, maar het is iets koeler en meer beige dan de kleur van de jas. De shopper is door het imitatieleer ook met bijna alles te combineren.

Al met al is dit ongeveer wat ik met camel zou doen. Vooral het rose goud en antiek rood zou ik erbij willen doen voor wat extra klasse. Camel hoeft gelukkig niet per se klasse uit te stralen: Het is erg veelzijdig.

Wat vind jij van camel? En zou jij ongeveer dezelfde items gekozen hebben of juist het tegenovergestelde? Laat het me weten met een reactie!

Liefs,

Evy

Je kan me volgen via:
– Bloglovin’
– Instagram
– Twitter

0 gedachtes over “Inspiration: Camel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *