Hoi mensjes!

Hoi mensjes!

“Bloggen”… Leuk idee toch? Schrijven over de dingen die ik interessant vind om met anderen (jullie dus!) te delen. Zelf ben ik een fan van make-up, beauty, fashion en lifestyle.. MBFL!


Ik heb zelf al een aantal ideeën in mijn hoofd om uit te werken en te delen op deze blog! Denk aan Outfit of the day, cupcakes maken, nailtutorials, een review+tutorial van de H&M donut.. een shoppinglist natuurlijk! Want wie droomt er nou niet van die ene leuke outfit?
De rest van mijn ideeën blijven natuurlijk nog even geheim! Mocht je ze willen lezen, moet je toch echt even klikken op ‘volgen’. 😉

Ik hoop zo vaak mogelijk een artikel online te kunnen zetten, zodat jullie iets interessants te lezen hebben op de bank na een lange school-/werkdag. 
Het zou super zijn als jullie mijn blog blijven lezen om even te ontspannen of om te kunnen bedenken wat je nou toch naar dat ene feestje aan moet en welke make-up je erbij moet gebruiken.
Zo.. na al die toekomstplannen zijn jullie vast benieuwd naar wie ik nu eigenlijk ben!
Nou, ik ben Evy, breng al 16 jaar door op deze wereld en ik woon in Zaltbommel. Mijn hobby’s zijn dansen, acteren, nagels lakken, shoppinglists bedenken, reizen en nu dus ook bloggen! Het lijkt me leuk om allerlei nieuwe dingen te proberen dankzij deze blog.
Ik heb al eens eerder geprobeerd te bloggen, maar ik had nog geen ideeën. Thanks to een vriendin van mij heb ik besloten een nieuwe blog te beginnen en ik kan niet wachten om meer artikelen te schrijven! 
Kunnen jullie ook niet wachten?! Volg dan deze blog en… See you soon!


0 thoughts on “Hoi mensjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *